[A/I] Fantasy life online [33] Level5 復活 多左好多新野

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
未啦,打咗萬一分咋
太lag
我都係一萬, 好難入隊
sor 頭先燥燥地
一黎喺街同人打緊,開場就覆唔到msg,覆得黎今日個垃圾ser又開唔到場
二黎明明寫住固定パー,但有班人係都要衝入黎,重要keep係弱鳩智咁喺度イイネイイネイイネイイネイイネイイネイイネイイネイイネイイネ,燥撚到我出去block鳩左三件
抽左廿抽咩7都矛
我抽人仔30抽都係無
見到啲機率就覺得應該要輕鬆面對
有關update暫時既三點提示
1) (最重要)
(A)打晒50000PT
(B)換晒報酬所challenge報酬(即係堆裝)既野
前半同後半都要達成以上兩項條件,就會有五星劍同五星盾

但!!!!!!!!!!
呢把五星劍同盾係冇技既,因為佢未能力解放
目前未知能力解放會係俾返技你定加stat改動作等等邊一樣,但唯一知道既野係,「能力解放」既方法,就係喺三月上旬拎到「能力解放recipe」,然後用今次拎既劍同盾做素材去變成一把「能力解放後既劍」同「能力解放後既盾」
講得明白係用黎做素材,即係話會消失,如果你強化、覺醒(突)或者進化(EV)既話,會變成冇晒。所以千祈千祈千祈唔好急住一入手就拎黎強化去用。

2)為快啲打晒50000PT,請謹記於拎到頭400幣,就去換風戒一粒,俾主角裝。然後到拎到次400幣,就再去換多粒風戒先,俾跟班裝埋。咁做會多100PT@

3)白靈裝會變星數
(A)因為五星既經驗會多啲,所以而家已經16LV既,有可能因為你獲得既經驗值兌換返只係變做13LV咁樣
(B)隨住變左五星,覺醒石會變用五星(本身覺醒左有可能退返變零突?)
(C)雖然變左五星,但打直石依然係會用四星

------

新角既資料聽日先再試
睇黎要真肝...
但係宜家成日打打下會全個畫面除左自己之外
隊友同怪都停晒係度
得自己一個死打難打/打到夠鐘先過到
好煩
唔係真係要打晒50000分咁慘呀嘛.....
1日打7000分

旺巴 木大劍係咪好廢 我唔知升唔升好
有無其他5星角色/武器?
I am 臣
i never remember how many 5* you have
今期抽咗幾多?
響twitter嘈到level-5上修威力
咁搞笑?
要嘈到上修威力??
FF
潮州人問題
用咩升白靈裝多d exp?
唔撚係呀而家咁撚入場好難打夠5萬分,好多人爭住入場
我而家先5000分,唔係要爆石回體開場打下嘛
仲要成撚日開場crush game

尋晚打左四個鐘
每6個鐘開3場
9am 3場
6pm 3場
9pm 3場
一日9場

7日63場
其他入人地場, 過幾日就易入d ga啦
嗯?我尋晚打活動覺得佢重高攻過光傭喎,唔知係咪錯覺
啱啱訓醒,等陣試下
升晒答你唔到
我係喪整兵士長之盾黎整鍛造類既⋯⋯裁縫類既就用啲珠升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞