[A/I] Fantasy life online [33] Level5 復活 多左好多新野

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
我用pad玩會咁
啱啱試下轉返用手機就無事

今日啲場都係好難搶
晚上12點後 好易入場。
上半 又容打,邊睇片邊打 好快打完
我發現到而定係一開game打完一場之後無論係再開定係入人場都係會彈

仲差對鞋同埋手套🤩
你用乜野打咁黑
我即使未一括download都冇乜事,只要唔係要退房再開都冇事發生
模擬器好易hang
有冇d咩方法可以快速升lv 主角試練打到要打綠色龍就卡住左
我用制作升LV, 一星期 升兩個70LV.(由60LV)
特別係用 廚,制作有EXP, 做完出來又可以食返加EXP

不過要長期 放係度自動制作。所以最好配合其他活動,咁就唔經唔覺升左LV 啦

個新功能好正! 將之前劃死左既道路移除左。依家可以隨心咁規劃,唔會同之前咁因擺放大型建築,而浪費左d空間。又多左唔同既道路 可以作區分之用。

依家變得更有趣,靜係咁玩,都玩左4個鐘!
嘩屌 勁到PK
最好玩既功能,要玩下啦
我頂多都係換左啲路同埋將中間個噴水池整走左
咁你有時間 要慢慢玩下啦。 成塊地 完全無阻, 可以隨心咁規劃,你可以慢慢玩

仲刷緊分,不過我就算4日都整唔到咁
我用電話玩,之前幾之活動都無事,係今次唔知點解打完一場再開場/入人場就彈
重裝update埋IOS都係咁,但剛剛試左模擬器玩就乜事都無
睇黎應該係我部電話有問題
我係屋企,手機無事
ipad完全入唔到場加開左場幾分鐘都無人入...
我用NOX打左5萬分,無hang過
你地hang機係用邊隻模擬器?
試下等夠3分鐘睇下有冇人,會唔會係delay太勁所以見唔到D人咋?
又有simcity圖睇,FLO巴打勁呀
我估都係咁,
唯有用住手機玩
但係手機個芒細,
IPAD舒服D...
雷電
用慣咗
會hang可能要check check D setting,不過而家仲可唔可以打橫打呀?
好耐無打橫了
應該仲得ge
又抽多次11連乜柒都冇
啲石除左抽野仲有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞