[A/I] Fantasy life online [33] Level5 復活 多左好多新野

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
5CH
睇到咁搞到無光傭既我想追一下木傭
小號兩樣齊哂
我屌剛剛儲夠石抽人仔,見到條女祈禱心諗無死啦
點知出黎係宮廷料理師(1覺)
always
我連中3次傭兵少女,
直接突暴埋

終於肝完
有無翻譯組幫手
熊大物語
刷到要ge 5星開局
未綁定line account就hang機無咗個save
呢個係咩玩法黎

2日後FLO又有新野打
又玩首抽物語
我抽到ga!
不過壞save之嘛
唔係翻譯組,不過估到佢講咩
大約係光傭想搵人幫佢起過間屋
(估係俾條龍同埋青蛙侵吞左)
但又唔想俾咁多錢, 係咁叫建築師唔好呃佢
一定要平
最後建築師開價3萬,
光傭見咁抵就梗係話好喇
最後落成後發現建築師係用d兇宅/死過人既野幫佢起樓
好賤
我半桶水翻譯: :グレン。: キグルミ
1.
: 喂,キグルミ!你條奋起既富華屋得d怪物出現
2.
:用紙皮起到好似有錢人屋企甘,係甘上下嫁啦。
:呢d係無品建築公司既藉口
3.
:得啦,快d 起
:收到,3萬
4.
:比睇唔到人住既家起好了。
:依間唔係鬼屋咩
讓專業的來

:喂喂屌你老母,你條撚樣起既屋好撚多怪物黎左喎

:用紙皮起既屋係咁咖啦,當睇佢唔到啦好嗎
:你老母咁撚似啲無良建築公司講既野咁

:我唔撚理啊,快鳩啲重建!!!!
:唉好啦好啦,就收你三萬⋯⋯⋯
:免費啊你老母!!!

:登登登凳~我起完喇,呢間「有啲你睇佢唔到既人」住既屋
:⋯⋯⋯⋯即係凶宅啦屌
第三格 睇錯左,應該係咁:

:收到,3萬
: 我唔理,快D同我起過
:咁免費LA
句免費係粗字,應該係傭講?
我都係估估下。

粗字又似係傭講喔
所以應該係我嗰個版本
幾時先開下半 等到頸都長埋
22號 0 a.m.
無記錯ge話
尋日有人提起木傭拎光劍,做左少少數據分析去睇下,有三個小發現:

1) 原來普攻同埋出技既會心攻擊倍率係唔同,幾項數據都顯示出技/迴反既倍率係約1.34倍,比起原來既普攻1.25倍為高

2) 喺之前既網上資料都知道,基礎普攻1000既情況下,+1%屬攻已經等同於+10點攻擊,所以推屬攻好過推普攻。本來以為鍊成「會心+普攻」會較好,點知尋晚翠絲話另一個谷講推「屬攻5%」好啲,於是試下個期望值之下,原來都真係,
結論:啲武器又要洗過晒

3) 木傭究竟拎木劍好定光劍好?
如果拎光劍而唔用光劍技提升20%既情況下,木劍可以話係好過光劍,首先唔會心高一截,即使會心左,計個期望值都會被木劍屌打。
但係!!!如果你肯每20秒出一次武技既話,咁拎光劍就會好過木劍好多。計期望值,每普攻一下光劍高木劍100,每出一下技就200-600不等,大絕更加係高4000 (除左迴避反擊,低木劍200)
結論:木傭拎光劍,每20秒搵位推一次武技咁玩。唔好出一技二技,直接出武技
啱啱終於夠5萬分加搵晒野
好!
好想快d 打到5星國王武器來用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞