[A/I] Fantasy life online [33] Level5 復活 多左好多新野

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
武器排行榜:
Tier S
風弓
木弓
水大劍
光大劍
角黎講不錯,有兩隻制作職同一隻配到武器呃到入場既基本戰職。還可以收貨既。只不過你有心理準備咁玩法係半輔助半攻擊,算兩頭唔到岸,喺中後期既戰鬥會有啲吃力(有人突爆水法連專黎TA最強地圖王,有人突爆木法連專去做專業補師)

可以玩住先,呢個情況之後追武追角都得,中水法可攻,中木杖可補,中其他未中過既就好
如果咁樣照玩我應該博水法好啲?
睇你自己鍾意玩開攻定補
我自己就會鍾意攻既,俾我揀都會搏角,萬一搏中光傭風弓角更佳,中到咪去換弓。再大不了咪儲60000塵去換木杖(當然60000塵唔易儲 無課講緊既係半年先有,好似係)
儲多11連睇下咩料啦咁
你要有心理準備冇咁易抽
呢隻Game一要識知足,二要識真係花時間去育成去練高啲角武。知足既話升到70都有排玩(亦玩到),唔知足既話每次都要追新野,下下都幾千石,微課基本上唔使諗
抽到風弓就會知足
難講
睇到呢度
想請問一下
中武唔中角既情況下
主角用把武會唔會同專角差好多?

一黎抽角有得四突,主角冇
二黎大絕係差好撚好撚遠,你試過抽角既大絕再睇返主學既就明

重有抽角迴避反擊會彈句野出黎型啲
Thanks!
我仲等緊光傭...
追光傭記住係舊pool
宜家玩緊一日一抽
係咁做任務賺石
有償石 一日一抽? 都幾抵既。如果中左重複又可以變 星塵。
NO
有償石包左月
宜家係做職業任儲石
1日單抽1次
剩底果D就留起抽下個池
不過LV5都計得好盡買480石送100石,
但果100石唔計入有償石
唔知下個池會出咩呢
儲左一堆石。如果係傭兵 or 王國 就抽爆佢
係lu,
我睇佢個國勢調查,
國皇好似係最多人升
咁其實係唔係容易升好多?
排第二係傭兵同魔法師?
狩人好似咁少既?
如果指主角,我覺得個人喜好居多。升LV 一樣都係咁升。

戰斗方面,我覺得傭兵係容易操作,好容易 出到反擊,而且無敵時間又長又高攻。静係攻擊->反擊 都可以磨死個BOSS
大師國勢調查無太大參考價值
D人ge大師轉黎轉去
我就2星期弓, 打夠白靈就換咗其他職大師了
明白
我宜家都仲係底層掙扎緊
所以大師方面既野未真正去了解
無錯,而家先開放2職大師
所以佢個國勢成日轉,因為D人要轉職打白靈材料
結果我打齊白靈, 裝都無換過
咪又係派5星角色打活動 / 主角配5星武器打

有防護罩個套好似幾正, 有個罩夠晒型, 又擋到下傷害
加上刷新手acc嘅數據都喺埋入面,我覺得參考價值低咗d
你就好,咁快有得玩新裝
請問你講防護罩呢套係要進度去到邊有得做?
間唔鐘見到有人用緊都覺幾正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞