Biohazard 2 Remake (暴君率眾妖害人) 集中討論區 10

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
果三隻屍就一定要清架喇 無辦法 如果佢發現你 利卡同時會撲埋黎 你會好危險 我既建議就係 清左三隻先 跟住 再用慢慢行既方法 到佢發現你先打都唔遲

ClAire既話 直接屈門殺鳩哂佢都得
尤其係下水道幾隻g
睇人扭下扭下就過晒
自己就衝埋去死
個回旋處 樓梯下面果d 我都會清
我PS4,使唔使影埋相畀你

Hardcore mode真係超似 metal gear,啲怪好易秒你,藥少,行行下就打boss
果度我試左n 次都係起碼來回各硬食一野
呢個好似一定要 因為成日都要經果度 不過呢d人人玩法唔同 可能你有條更快既路線唔經果度 咪可以唔清 你自己睇情況 但下水道果d屎怪清黎都多餘
利卡好濕9,行前又撞到,行左又特登行埋嚟
未有勇氣挑戰hardcore
諗住攞完刀仔同手彈無限先算
點屈門 引番佢去凍房果一邊先慢慢打?
我打哂屍就算 2隻licker我都行過算
有時唔知咩事就比利卡片左一下
佢前後包抄你嫁wor
你開門用榴彈射佢 再關門 咁屈
leon 唔得? 其實你打佢用流酸彈都係一下死
佢跌落黎即刻衝去開門
下次再入去兩隻係晒中間
Leon嘅話 屈門有難度 因為散彈同Magnum射程都唔遠, 要個Timing 同瞄得好準 再極速關門先得
左邊雪房定唔知server 房 ? 定前面?
leon線西邊走廊果隻都係
入去跑兩步出返去
再入去隻野會on99走左去武器房果邊

雪房猜電未入得
喺Canteen,即係要用transmitter轉信號嗰度
冇*
裡關應該開左雪房到時邊面安全咪衝邊邊
表就一定要衝前門,反正都要上去拎果舊野
係咪會有更新?會有咩玩
發覺miss左好多浣熊.... 又要由頭跑一次兩條線
有 槍鋪老闆
市長個女 (Sherry捉依因 瞓喺度嗰條屍)
同埋 Hunk嘅隊友玩
仲有佢未必會係一開門就見到佢 有時要行返入去轉角 比佢發現你 佢先會出黎 Clarie 既話 呢個情況下都可以同佢打 但leon入到去就好易比佢打中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞