Biohazard 2 Remake (暴君率眾妖害人) 集中討論區 10

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
不過我唔會咁做
火槍留返植物人同g3好d
我次次燒佢 都比佢砌一野 後尾都係決定 圍圈慢慢射算 感覺好危險
用火槍其實跪得好快, G2勁弱火
我有用火槍打 但大前提 你要射低佢先 我射低再燒佢 之後等佢第2次跪低 因為夠傷害 所以我就用貨櫃一下ko佢
一來啦 二來咁窄 真係好易比佢打中 佢有時忽然間就跳埋黎
算,
就係講類似呢d
, 少少都好
未試過hardcore mode一下ko到佢 次次都要打down佢兩下先得 不過你地話係咪話就咁用閃光彈 可以唔駛打down佢就會觸發第一次貨櫃? 但趕得切咩
第4生還者 Nighthowl 話 政府要用核彈炸Raccoon City算唔算
其實冇乜補完過
1下ko佢好似有個獎杯 我唔肯定

就咁閃光我冇試過 不過應該得 閃光既佢用就係拖佢時間等個櫃撞7佢

我打法 射佢對眼>跪低後就bbq佢>再打到佢跪多次>用貨櫃 呢段時間你準備定個閃光 等佢起身就閃佢 廢事個櫃撞空
我睇緊youtube段片安全s+去燒佢,人地燒得幾過癮,我燒到火到黎
btw, 如果用槍射要大概打幾多飛子彈到?
一鋪撞跌佢個子彈消耗量同分兩次撞其實係咪差唔多
果個我拎左無限武先解
呢個無計過 但要好多下 不過圍圈我覺得係最安全囉

起碼1-2個藥就搞點 有時甚至都唔洗食 不過就都要幾分鐘既時間去打佢
驚呢度打完唔夠彈打G3
唔會唔夠彈 g3在場好撚多子彈你執 起碼60發以上手槍比你 仲未計密林同燃燒彈 佢今集d子彈你唔好用係d無謂既地方 就一定夠哂有突 我驚你唔夠位添
燃燒燃料先岩
改左sherry 睇住老母死

裡關tyrant 被殺之後就真係死?
同埋手槍打佢有個好處 唔駛怕佢忽然間出招打你 佢有時無lala突然間出多一下 但如果你用手槍 可以好遠距離咁慢慢射佢 都唔係好耐又係幾分鐘就ko佢 當然你有火槍都可以更快ko佢
子彈係有差 但未算多 但用我方法佢好快跪第2次 一次性係取決於時間 因為我speedrun
Claire線 暴君死咗就真係死咗
g3 用槍仔打弱點之後knife kill 其實唔難好似係
食完晚飯換人中巴打法先
不過我之前連G1都要用2把刀,1手榴彈,2閃光彈+15飛散彈先死
唔知點解啲timing捉得唔係幾好
leon 無呢個劇情 慘
所以我係Lab嗰陣因為冇暴君追都舒服晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞