Biohazard 2 Remake (暴君率眾妖害人) 集中討論區 10

1001 回覆
24 Like 0 Dislike

Rebecca
明明BIO1 remake 都有
會唔會破埋98版sales record

re3應該冇走雞
我唔信有
準備打表HARD衝S+,
背包係咪得返西辦公室夾硬+研究所寢室呢兩個?
想問過完ada果part已經1h20m夠唔夠時間S+
And safety locker as well
冇睇過片同攻略
Ada同sherry好難唔死一次
要拎呀 用少少時間
想問
二周目女
個C4引爆係邊度攞
第一次死就係sherry ,俾變態佬捉到兩次,
然後打G2自己又俾貨櫃撞死兩次,
最後G3G4各死兩次先識點打

反而最恐怖既MrX 真係純粹靠嚇,只係喺圖書館俾佢打到一拳咁大把
Remake 2咁好評 Remake 3係一定會出
求救
到底下水道拎完2隻棋之後果堆g幼體點過?擋住條路又過唔到,被屈死 ,送個手榴彈爆完佢可以即係捉返住你既屌
《惡靈古堡2重製版》專家模式封窗指南 怎麽封窗
https://pttnews.cc/ad761b6372
呢篇文教人點封窗最好,雖然花多少少時間,但技術不精者打HARD應該打少一隻得一隻。
啲人教食佢啲招再扭,只會中毒不會受傷,食個三色草,可以預防中毒一般時間,慳返啲子彈。
亂行攞晒電池同引爆器 電池好似係獨角獸像到
喺佢旁邊攝過去就得 難點係佢樣衰到分唔到邊度係頭,黑蚊蚊好易走錯去會俾佢捉到嗰邊
我左右過佢都會俾佢捉返住
打緊hc
打完兩個人物A版 , B版教EASY 衝左佢算 , 行黎行去都係個D路有少少悶了
鬼父

唔係

引爆器喺作戰會議室入面間房仔

電池係STARS office
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞