Biohazard 2 Remake (暴君率眾妖害人) 集中討論區 10

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
LM
信我,攞住把刀行就得
你要用最細力推,推到類似佢龜速咁行,冇聲嘅程度
你指㩒住L1行過去
攻略網更新咗MR.X打法,三飛麥林同足回復藥就夠

拿五個藥(帶護甲)和一把閃電鷹(只需要三顆子彈,極端情況下兩顆就夠,落石也有用),然後就開始躲他的攻擊全程不用打!能躲就躲。

走位技巧:不要以弧形的路線走,走直線在暴君攻擊的前1秒向相反方向點一下,把他的攻擊引到另一邊即可。

注意第一次石頭掉下來他會放大招,閃電鷹第一顆子彈破這個大招,第二次石頭掉下來又會放大招,再打一發子彈破大招,時間差不多他會放最後一個大招同樣一顆子彈解決(如果是普通手槍需要打爪子3次)。

只要躲過三次大招之後緊接著艾達會扔給你火箭筒,兩發幹掉。
差唔多啦,你睇返rev1同rev2
rev1 - Jill - Theme Blue - 三張幾
rev2 - Claire - Theme Red - 三十頭?
同埋revelations從來都係用嚟間場
bh4,rev1,bh5,rev2,bh6
而家出咗bh7,應該就嚟出rev3
有無人記得c既表放紅寶石個箱係邊拎
如果佢整到超正就
問人室
呢個就係我之前講
佢攤開雙手同放大招先傷到佢
所以真係唔洗嘥子彈去打佢個神打身
表 = 偵訊室
裡 = 淋浴間個locker房
直衝拿拿臨拎哂 3 個章走啦
C 裏入左密室道門唔會關
但你入左去架 Lift 落左再上返黎隻 Mr.X 就唔會係警署
可以再執野
過左第一轉,等回程
問人室 即係邊間
我就黎玩sherry仲未見到既
出咗署長房後,落樓梯,有度門用心形匙開
局長辦公室嗰度嘅一樓,有兩度門分別要用梅花同紅心匙開嗰度
屌,原來我skip左落樓梯果層
唔該哂
Thanks 咁我走先
搵到了thx
仲諗住試下記位跑最速
點知成台鐘都仲係警局
呢個真係要記低.....
我人生最大嘅失敗,唔係冇玩過兩集Revoultions,而係就嚟要Normal S+嗰陣放棄咗
我1小時35分鐘去到下水道工作室,結果差1分鐘先2:30,頂
好似唔使入LIFT,頭先試過LEON裡喺LIFT門前行轉上返去已經走咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞