Biohazard 2 Remake (暴君率眾妖害人) 集中討論區 10

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
如果你想追s+ hardcore就用個最安全既打法 等到你過左關 你想試咩 咪果陣先去慢慢試都未遲
g3果到好多手槍子彈 又有gas 幾飛麥林
ps4唔太可能下話
有冇d 咩無謂地方介紹下
頭先人中巴有講,lab攞包包嗰度
ps4仲洗乜打,玩樓梯都玩到完場啦
你咁講又係 見人玩speed run 都係用pc 😂
睇垃圾兩儀過sherry 孤兒院
我卡果度耐過任何一隻boss 佢電筒尾都見唔到
一開始諗住買黎打完4條線 就擺低 玩玩下覺得可以挑戰下S級 玩盡d隻game
好多時扭得開係靠運氣
隻怪唔岩位點扭都無用
果度你慢慢knife 都得?
反而研究所雙獵食者 d 屍同兩隻獵食我都係清晒
我初頭都係咁,但見到咁多巴打放攻略,一定要試下
好多時候射腳先係最好方法
PS4用手制真係唔多順手
d 判定範圍大過原版超多
嗰度一定要清,因為最少來回一次
仲跑得快過原版
直頭hardmode 添啦屌
想問下攞S+係唔係超難
利伸:我打機唔勁
例如下水道果d怪 其實你食藥硬食佢就得 呢part 要殺佢實在花太多時間 實驗室果兩隻利卡(如果唔好彩比佢發現就唯有打 呢個無辦法 所以我事前一定帶2支藥以上去 一開波仲記唔記得你開閘救個差佬 跟住走果時咪門口有一隻 跟住走果時通道有2-3隻既

門口果隻 等佢過黎搵張桌隔住佢 佢就會自己趴落去張桌度 唔駛理佢 要殺都等後期 通道果幾隻 直程唔駛理佢 靠右 跑去過去然後轉左 佢就撲唔中你 到後面拎轉輪曲柄既時候 果三隻應該會跟埋入黎 一個閃光彈扔落去 開閘走 咪又可以減少殺三個人 仲有好多位 我講住咁多先
呢個我預左
但唔預你扭得過呢下煩
Hardcore S+ 超易

玩過Metal Gear嘅仲易
同tew魂斗羅mode 比 算易
包包果度 係得通道出口果隻要殺 你一入去果堆 一隻都唔駛理 執完個part 同個火藥大加個燃料桶 就閃得 順手拎埋刀 因為拎刀果個既位既門口 會有隻屍陰鳩你 就係得呢隻要殺 其他一律全miss
PS4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞