Biohazard 2 Remake (暴君率眾妖害人) 集中討論區 10

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
用usb開玻璃櫃條樓梯咪可以返去
下水道 員工休息室個櫃可以推開
有路可以番去(好似係
岩岩先知藍草可以加防
老屎忽唔睇file 都係會中招
冇㗎喇,佢抱起咗sherry
唔上車仲想行去邊
感謝
On9 左無推櫃
重生了!
紅藍先得,剩係藍草唔得,紅綠藍最屈機
你可以放低左佢 再出返去
錯兩次
但有得加防 我對hardcore 信心叫大左
兩種玩法我都ok cctv只不過係更考驗記位姐
叫做頂到多一下
我黎啦火箭炮
攞左其實只係買個保險 由其唔小心佢真係發現到你既話 都可以殺到佢
仲有禁數字鍵間房出面果隻呢 果隻一定要殺架wor
通常我支密林既用處就係殺左果度果隻
啱啱解無補血無開箱嗰兩個盃
最後打super tyrant卡咗我半個鍾 打到想死
Codex Crack左了
利申已買
題外話
聽講以前bio3本來原定計劃係外傳,code:verionca本來原定係真正bio3
大家點睇?
是旦
全部都重制啦
我一定收貨
我聽返嚟嘅係 BIO2出咗之後就有人寫CV嘅script,但係唔知邊條友喺結局Claire嘅台詞加多咗句嘢 仲要入埋正式發售版(邊句自己估 )

所以當時寫緊嘅CV script要重新寫過,但係Capcom高層又想快啲出下一集BIO,所以就整咗3出嚟

你依家知點解CV遊戲長度長過3咁多啦?
https://youtu.be/-666bQtR0e8
睇完上面條攻略片再search到依條
想問下hardcore s+可以用無限小刀?
https://www.gamewikia.com/guide/full/470
同今集有關嘅係
t-Virus = Raccoon大部份怪
G-Virus = William Birkin五階段異變
咁衰架,放開個細路女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞