Biohazard 2 Remake (暴君率眾妖害人) 集中討論區 10

1001 回覆
24 Like 0 Dislike
步步為營 放心濫用打字機
p.s.如果你唔aim衝S+既話
I mean要用Stars 勳章去地下設施拎果技
打字機表示﹕我就黎爛啦.....
表定裡

表要下水道再上返去

裡好快拎到star 章

第一次玩RE 一樣鳩save
我上次係行到LIFT前返轉頭就唔見人
有得save唔通唔save咩,第一次o個時都係合完彈save一save,出去執完野返黎放箱又save一save,見到一拳超人平安無事定定驚再save多save
突然諗到,表關喺大堂開箱拎無限刀仔,
係咪唔使去警備室直接開左邊個電閘?咁咪慳咗幾分鐘
見到打字機又save一save,見唔到打字機就走翻去save一save
條橋唔係斷左咩
無限刀仔係咪玩一次表關,之後裡關開頭玩少少就已經拎到? 有無限難度?
救返sherry 等大個比阿jake食
琴晚開始第一次玩
原來一集齊三個徽章就直接彈劇情轉場架?
屌我警局仲有好多野未拎
之後有冇得返轉頭拎返架

自己食左先...

但係我唔識用Usb拎埋另一技槍
之後會返警局 放心
其實你見支USB用完之後可以拎返就應該估到有其他用途
https://www.entertainment14.net/blog/post/110954961-%E6%83%A1%E9%9D%88%E5%8F%A4%E5%A0%A1-2-%E9%87%8D%E8%A3%BD%E7%89%88-%E5%85%A8%E6%B5%A3%E7%86%8A%E7%8E%A9%E5%85%B7%E4%BD%8D%E7%BD%AE%E4%B8%80%E8%A6%BD
無限難度,打完即使即LOAD GAME亦當打咗,
頭14個男女表關夾埋會遇晒,最後一個要裡關開頭,
達成後要重新開始先會出現。
請睇首頁,好多文字攻略同片,搵唔到先再問巴打
打晒啲害獸就有
試左 冇得skip
各位好 加入隊伍先
買咗deluxe但冇乜時間玩

而家打緊Leon表 暴君初登場 打到去鐘房解謎攞道具

俾mr x追到瘦
唔係驚死,係成日死,死得多,打到後期一見打字機就save。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞