IT討論區(56) I巴條數何時了

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
( php ) 有咩 framework 好用?

Laravel?
垃圾ASSO grad咩都唔識 做左一年web 寫php同mysql , 多數都係係上一手到加d新野落去 有時會做下project , 都係打code為主 跟住senior design去做 人工15k 應唔應該搵過份好
轉職入港燦大公司寫 Java, C#,一樣係 main 垃圾,人工至少加 5K

恭喜發財,祝大家來生齊齊投胎矽谷做二世祖,做一兩年 iBanker 之後呃晒啲 kickstarter、創科 funding 、種子基金佢
公司之前用laravel
我見主流都係玩larvael多
但寫過少少php 已經唔想再掂
it9部新年開工第一日好靜
因為冇女唔洗派利是
照樣平時工作

隔離部門幾熱鬧🔔
今日跌市,好熱鬧
冇用, d html同 php夾埋哂一舊 好辛苦
其實一直都想讀 但 gpa 3.1X UGC連 Interview都冇 身邊既人又唔建議讀top up degree 而加真係好煩惱可以點
你今日有冇收到利是
夠買幾盒SNRI
唔睇政府嘅話一盒都買唔到
有冇人玩過 Dev.to

https://dev.to/hongkongnoit
我而家就係寫好晒D framework, super classes, junior只係fill in the blank

想要學野就要主動suggest點改個framework. 不過個junior class都未寫惦點寫super class
我做左依份成年 其實都係抄抄貼貼 係有時有 project先叫可以寫多d 不過都係跟住 senior整好 d framework 寫
咁你自問有冇能力寫番個framework出黎先
有(寫到8成)就走啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞