[Say No to False 9] 車路士球迷轉會空炮期待區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
Higuain has landed in London ahead of his move to Chelsea, according to @DiMarzio.
點趕得切簽約註冊
我老母都知啦
Break條毛
Gonzalo Higuain left Milan this morning, heading for London where he will complete his medical with Chelsea.

skysports.tv/fDChfH
西瓜已經到倫敦
我舅父車緊西瓜去Cobham
大家可以放心了
咁快
條撚準備
希望西瓜幫到你地
Matt Law:

車路士已為 Higuain 安排最早飛往倫敦的航班,以趕及為球員註冊出戰對熱刺的次回合賽事。

另外,Sarri 希望能盡快完成租借程序,因為希望 Higuain 能趕上參與今明兩日的操練。

聯賽盃球員註冊deadline時間為香港時間今晚8點)
叫佢揸快啲啦屌你
沙狗想聽日出佢,姐係Odoi 又要後備
Breaking: Gonzalo Higuain just landed at the airport in London (Farnborough). After medicals, he will practise in the afternoon at Cobham. First training today with Sarri at Chelsea. #CFC

即刻練波
我估odoi 應該有正選
球迷陣 3H
Hazard Higuain Hudson-Odoi
即刻簽約
即刻註冊!
我舅父手車安全行先
一撚定唔會,信唔信,99%咁

夏狗 西瓜 渠頭
估下究竟係我地官宣先定AC個邊
西瓜真心未必註冊得切
btw唔好唔記得星期日仲有場FA
屌你咩西瓜恩
尋晚就搭通宵機過黎啦
搞到依家咁趕
完全唔覺得佢有誠意囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞