[Say No to False 9] 車路士球迷轉會空炮期待區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
做乜咁睇唔開入場睇西波
N’Golo Kante has never played as a holding defensive mid alone. He’s always played in a midfield 2. Drinkwater (LEI), Matic (CHE), Pogba (FRA).

Playing him as one now would be just as much playing him out of position as RCM.

Kante’s position is not the problem or the solution.
佢呢啲由細屈機屈到大既英撚
一定係自命不凡個D自信撚黎
未出名已經比世界級班霸羅致
即刻有大頭症啦

比拜狗高層講兩講
咪當正自己係拜仁新希望
上半季係車又無乜出場
又可能見到近年車點對班青訓(forever a loan)
所以依家咪想走囉

其實最主要既原因應該係拜狗高層應該真係落重嘴頭
令佢以為可以成為另一個Jadon Sancho
所以我覺得依家車仔做乜佢都想走
呢啲自信撚個頭一大咗 一定唔會改變自己諗

你唔放佢去拜狗?
佢怨車仔一世添啊
去到先買? 傻既咩 一陣貴到仆街咁點
你都去到英國啦 個30鎊都嚴貴
CHO呢條撚屌唔該斷腳死全家啦

當年Sancho扭計要走
曼城都無比機會佢

依家你一話走
我地即刻比幾場正選你

咁有誠意都要走
咪放佢去拜狗睇佢點上位
屈條毛
個時歐聯U隊對疤
踢到成條柒咁
300港紙都貴
咁撚窮咪學人去倫敦啦

你去Nando’s閒閒地一餐都10-15鎊
拜狗今年拎唔到聯賽
下年實課重金買人
奧狗到時守飲水機啦
點講都好
起碼由細到大都係英格蘭青年隊代表
好串
未就係
btw Nando’s 狗也不屌 d雞鞋到仆街
唔該ching
我意思係倫敦物價真係貴
個陣入M記睇下 都7-8鎊一個餐
ching睇真少少啦 我冇話貴
我係問如果去到買黃牛個價大約幾多 係咪貴過30鎊少少only
有冇手足同我一樣覺得要換到前鋒同左閘就可以奪冠?
個人覺得Wembley同酋長球隊都值得去
Title Contenders
但要留到夏狗
多謝你 咁去睇之前去參觀下先
仲有咩景點推介
我去兩日倒
走啦 cho 咁撚串

去拜 坐bench 坐撚死你呀
鐘意藝術野既話
Tate Modern幾好
的確有令我大開眼界既感覺
火囝咁好火
好掛住nandos
CHO想走唔難理解
個傻閪教練又迷安
前面又多ching,要做第4翼
Marina out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞