[Say No to False 9] 車路士球迷轉會空炮期待區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
如果係以前既車路士 點會成日叫走
Antonio Conte would be interested in the permanent Manchester United job, while Real Madrid could make another attempt to hire him and he has several options in Italy. (Telegraph) #CFC #MUFC #RMCF
Morata is an Atleti. Ready for the signature. Morata’s agent completes the details with the Metropolitan club. Griezmann and Diego Costa have also given their approval to his arrival.(MARCA) #CFC #Atletico

仆街了 獌皇朝再臨
鍠駛乜打3中堅
係車踢唔到佢心目中既4後先轉做3中堅
沙狗就
去踢可以踢424
Antonio Conte would be interested in the permanent Manchester United job, while Real Madrid could make another attempt to hire him and he has several options in Italy. (Telegraph) #CFC #MUFC #RMCF
皇馬算係近年少有名牌球會未打過3中堅?
搵干地嚟終於可以破3中堅陣式處
鍠駛乜打3中堅
係車踢唔到佢心目中既4後先轉做3中堅
去鍠可以踢424
老實講 上年對鏝最尾行行企企真係關干地事咩
落個咁既order 啲球員會聽咩
開頭明明有逼搶 我覺得真係比鏝搓斷氣
平daddy please back
I kill west women
去獌恐怖過去鍠,金錢足球加4424,
仲有前場成班後生仔玩佢套防守反擊
我都覺冇咩可能會係教練叫球員企喺度鳩hea而球員又會聽佢支笛行行企企

反而似係同班大帝關係差
啲人踢唔出自己實力
就好似摩狗喺獌最後期咁
但佢又大半場死唔換人,換都係位換位似冇心想扭轉局勢咁
屌,嗰時同 mata oscar 夾波
夏神踢得勁撚開心
係俾摩狗拆哂骨之後靠哂佢先變大爺咋
雖然當年摩狗未去獌時都聽過類似嘅野
Sandro Koulibaly Moses全部過獌
睇佢帶意大利就知佢有料
係唔夠西女人鬥+baka都適應唔到英超但又死攬佢先玩撚完咋嘛
曼聯啲人打反擊真係似會勁喎,邊似上兩年我哋嗰啲反擊咁反反下拖慢晒
干地其實個feel同車好夾,點知比西女人同巴西幫撚撚
比干地教暴聯
10連霸都冇問題
咁誇,當哥狗死架咩
摩狗有撚反擊咩,一味叫哂塞係後場,
個個行行企企on99
木狗應該冇佩狗咁撚賤,
比干地砌到球星陣係會好屈
講緊干地嗰時 一樣反擊打唔起 成日比hazard willian拖慢晒
去獌應該真係會買到高列巴尼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞