[Say No to False 9] 車路士球迷轉會空炮期待區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
英超車路士尋晚喺倫敦打吡不敵阿仙奴,賽後,因為傳波準但冇腳關鍵嘅車路士中場佐真奴費路,又一次成為各界炮轟對象,話佢踢唔掂英超,甚至插佢只係主帥沙利契仔。事實上,睇番今場佐真奴費路數據,全場傳球81次,成功率85%,但關鍵傳球一欄,對唔係,係0次呀!

或者再睇埋著名數據網站whoscored資料,呢位意大利國腳今季喺英超出場22次,傳球次數去到2,078次,但開季到依家嘅關鍵傳球都只係得可憐嘅14次咁大把,要知道「車仔」舊年夏天係用咗高達5,700萬鎊簽佢返嚟,而至今都係1入球0助攻,係咪物有所值,真係你諗你喇!

依家成日去講波嘅曼聯名將里奧費迪南就寸爆佢廢,話佢跑動少,幫唔到防守,進攻又係差,簡直係中場隱患咁話。至於啲網友更加唔客氣,有人插佢:「佢喺意大利被高估咗,嚟到英超露晒底啦!」把口再衰啲嘅話:「畀個假髮佐真奴費路,佢完全可以過檔去踢車路士女子隊呀,呢條友喺球場根本完全冇作用。」真係聽到都心酸呀!
逗住型中場
如果唔洗補條垃圾M朗位 應該可以踢耐啲+進攻多啲野睇
m朗呢條垃圾影響成條左路踢法
成日去到最後30碼就開始CUT IN入去, 搞到中間塞車 夏狗呢類CUT IN翼要向邊線踢 一係就再塞入中間塞撚晒車無空位
正常閘位就應該好似AZP咁死企邊線位拉邊
宜家仲同夏狗不和 自己死落後備快撚D死
關隻獌狗撚事??
戰犯一定係
沙狗 (排假九陣、死攬朗)>朗狗
其他人踢得唔好,但都唔係特別差
繼續撐英超最佳左閘!!!!!!!!!
呃飯食三人組幾時齊腳
16-17都勉強係
但上年何德何能啊
如果西瓜都冇改變情況 我諗前四都收皮先 之後沙狗就會俾人炒 daddy就啱啱好抖夠接手
呢樣真
條仆街唔會拉邊
一定係慢慢登入去 中鋒位
痴撚線
官宣未?
無限輪迴
其實朗狗塞中路係佢自發,定係聽沙狗指示?
沙狗躝未呀
又用世三打假9
一定係焦土啦,dlkh
上年打緊343/352
佢打翼衛好咁多
Marcos Alonso: ‘When you lose, you learn. We have to analyse the game and improve quickly because there is no time to think. We have to perform again in four days.’

乜有learn過咩?場場都一撚樣
上年已經開始跌啦
係有入球運
今年還債 6球柱
仲有1617點叫勉強
勁撚到皇巴都傳要佢
今季廢到仆街姐
唔好講到季季都咁
今年塞中路既問題嚴重左,射門慾強左,
但入球運低左,就顯得佢垃圾
呢樣你又岩
但上年英超邊個左後黎講佢都叫top5
對完阿唔係七球咩
有冇手足計到牙朗6/7球中柱都入到波既話
我地依家幾多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞