[Say No to False 9] 車路士球迷轉會空炮期待區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
rondon
香港時間幾點前官宣先趕到打熱狗?
點都打唔到熱狗
西瓜應該唔可能即插即用
假9 again
認真kepa第一季英超 已經好多神救 有啲救唔到既都可以攞黎講 仲要次次搵25圖黎比 煩唔煩 btw腳法真係一流
我上面先講完
Ok
今場應該好似上年打殘陣阿狗咁
希望大家對西瓜 球會同沙狗都有信心!
我地會強勢回歸!
留名等睇假9世三
安牙朗同佐狗原陣出擊
70% 0:0
30% 1:1
我地果一球係人地既og
參考返老蘭啱啱果球
雷派路助攻柏度
其他時間6成控球0埋門
People think Spurs missing Son, Kane & Dele is a handicap when it’s actually the same as Chelsea starting Willian, Alonso and Barkley.

人地傷左冇得出 我地當寶咁出
西瓜轆到倫敦未
留名對熱狗繼續夏9陣+垃圾柒頭安 撚屌朗正選,60+高華狗換入巴9利
收到風註左冊
半場學陳7咁坐頭等機黎救沙
跑都跑到啦
高登抄足連登
邊個先係抄登
今晚完場沙蛇又屌班球員冇鬥心
車路士近期戰績低落,上輪英超吞阿仙奴兩蛋,近十一場聯賽輸咗四場,雖然仲排緊聯賽第四,但僅領先阿仙奴同曼聯三分,再唔振作幾難搶到下屆歐聯席位。領隊沙利大發雷霆,公開力數球員唔識踢大戰,毫無「戰士」應有氣質。

但英媒報道,車仔戰績曳沙利責無旁貸。呢名意大利領隊,操練方法毫不合理,言論又導致球隊士氣低落。首先佢於操練時,不時將防守球員及中前場球員分開,即係守將齋練防守、中前場只練進攻,故球隊落場時,防守球員同中前場未能連接,出現斷開兩截情況。

另外當球隊於聯賽踢夜波時,沙利竟要求球隊於比賽日練波,早前英聯盃四強首回合對熱刺時,艾華路莫拉達就於賽日操練時受傷未能落場。球員認為呢個安排毫無必要,唔單只增加受傷機會,而且於比賽時好快冇氣。

第三係沙利向球員表明,只會選擇部份球員踢英超賽事,導致一啲邊緣球員冇晒心機,有球員甚至講笑話,沙利甚至唔知自己叫咩名。以上總總令車仔陣營士氣低沉,睇嚟沙利極需要改變帶隊風格。
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20190123/bkn-20190123031653483-0123_00882_001.html?eventid=402881074762b02a0147679f96c4415d&eventsection=hk_sport
又黎唔妥訓練方式
沙狗好快啲躝啦 阻我車發展
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞