[Say No to False 9] 車路士球迷轉會空炮期待區

1001 回覆
12 Like 8 Dislike
夏狗英超入左70球
柒頭安邊撚到有得比呀
仲未講場上表現
咁計番場上表現更加收皮先啦
“I have met with a manager in Chelsea. Victor Moses said he would decide on Fenerbahce tomorrow (Tuesday).”

(📝 @veliyigit)

收唔收得返15m?
屌 意狗肯放人未
搞撚左咁柒耐
想借問一聲世界top5 前鋒哥斯達
依加西甲入緊幾多球?
佢走果下半季已經狀態下滑
仲未計佢之前態度有問題,不停話思鄉
黎佐踢英超幾季仲係唔撚識多幾句英文
根本趕走dc唔係大問題
干地最大問題係一個錯既timing趕走dc
導致摶撚錯佐達仔而唔係lkk
反安大隊長追清
尊重legend free走
Andreas Christensen is facing further questions about Chelsea future after angering Maurizio Sarri by leaving the substitute’s bench 15 minutes early against Arsenal, reports @MattHughesTimes

屌你老母soft狗 原來係你
hot wednesday
半季都唔駛就搞到個個神憎鬼厭
天神本身自己都有問題
哥狗果季前19輪入左15球
下半季入得5球 反差大到咁
仲要佢自己叫經理人接觸中超
佢自己都想走根本唔係干地逼
Fa final DC已經做曬同fans既farewell
干地既sms只係神助攻
等佢更正義地擺操
近以兩季加埋佢係車最後果半季出場
得9入球賣走佢有咩問題
以加問題根本唔係賣唔賣佢
以係領隊想要LKK就玩野
最後要食莫拉達
哥狗囉
以加講緊哥狗近兩季係馬體
加埋係車最後仲有上陣果半季
聯賽得9入球呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞