iPad Pro 2018 用家討論區(5)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
想買11吋ipad pro
想問下而家facebook youtube lihkg係咪update左support 11吋
會買apple care
不過唔放心祼機 要煩搵mon貼了
LIHKG YouTube support
大家點收納apple pencil?
買左keyboard folio 無地方放
Facebook 啱啱update 左
YouTube 同 google map 都update 左, full screen不過未optimise, 個home indicator 會擋到tool bar
有d文具鋪有D 綁住筆記簿既筆套
咁基本上問題不大
可以等出糧衝了

仲有 有冇咩player推介
會down一啲mp4/mkv動畫黎睇 最好可以揀字幕功能
唔出街可以買個筆座,
依家我用緊Wacom既筆座放枝筆
nplayer, 買平果個版本
喺apple store 買既新ipadpro常用emoji 個欄有成堆 emojis, 係咪正常?
定係代表有人用過?

利申:我無用過任何emoji
如果淨係上堂jot notes 之後要print出嚟嘅話係咪good notes > notability
有無app可download 網頁既影片?
icab 好用過Safari
呢排邊度買ipad pro有折?信用卡或者直接減價都可以
用緊versa cover

岩岩update 完, 希望今次update 後唔會成日走電
折就應該無乜, 之前胃信減個下, 不過唔知完左未
信用卡有回贈, 睇番間舖做緊邊間
好似之前用citi 即刻扣埋回贈個數係價錢, 好過有d 等幾多n個月後先回番俾你
胃信係2017 10.5吋款?
Ipad Pro 11"
Lm學野準備買11" 256
其實呢個時候買係咪邊到買都一樣
價又唔變
我又唔會碌卡
想問nplayer 點睇 iTunes 買既戲
本身個player 唔好用
整極都睇唔到
其實兩隻有咩分別
YouTube三個鐘前嘅14.04 fix咗了
正呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞