iPad Pro 2018 用家討論區(5)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
哩種質地真係會甩既,果陣我用濕布沫都怕沬完就肥到一撻撻,好彩無
其實真係甩左好少 一粒點咁多
仔細睇先睇到 但就係覺得只會甩得越黎越多

可能你會覺得我小題大做
搞搞下可能真係想買另一個第三方keyboard
但又無呢個咁薄
我平時都有用濕紙市抺
哩個似係個別質量問題喎,哩個制有幾可會禁
其實唔拎出街用,就用到失去功能再算吧,覺得原裝哩個幾方便幾好用

我見我同事淘左個連keyboard既都幾大個,仲要另外充電
間中好喇,抹得多真係甩得仲快
但岩岩買返黎好似係無咁架
岩岩睇下支apple pencil 又見到有啲黑色 抺唔甩
唔知咩事
之後應該會拎出街返學用
我淘嗰個其實真係 80分
同原裝呢個大小差唔多 係重少少
但最大個問題係佢唔磁得實
同埋個keyboard唔係full size

唔知logitech 會唔會出呢遲啲
有無link啊巴打
用smart keyboard folio 既你地平時點寫野? 唔平放好似寫得好辛苦
用左folio keyboard
kaiboard個啲輸入法都用唔到
有無巴打有英文同打速成app推薦
拆出嚟寫
想入返部12.9 連筆,唔知有冇巴打放
用Keyboard 果陣就唔會寫,寫果陣就會好似書咁拎起
等原裝哩個用到殘再諗把,到時可能好多款了

介紹條cable 俾大家
造工好, 長度夠
最重要係, 無MFi ipad pro 12.9 同iphone xs max 都認到

49元人仔
update 完成個星期mon 無反應情況都無再出現....

頂咁咪即係ios12.1.3-4嘅bug 來,好難想像咁過份
過左噤多代 ios 個keyboard 都係廢既
倉頡還好啦
其實部11吋去旅行都幾重下
想換mini 5
返轉咁樣放,斜斜地寫野就舒服,重可以較兩個角度

到你換完MINI5你又會話其實MINI都重
用番IPHONE算
拎過12吋去旅行都係咁,係酒店用黎睇netflix,電視都唔洗睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞