iPad Pro 2018 用家討論區(5)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
iPad mini 屋企用都幾細
漫畫睇D 少字OK,多字已經要放大
睇片更加係細
我自己覺得11 寸其實都重,起街行住都係用電話算
所以12.9 加部max 或者mini 係perfect
咁點解唔買IPAD 2018
其實我都換到覺得煩 qc 差到,兩三部都仲係唔掂,最尾果部唔太覺眼嘅位都算數了
有幼邊咪簡幼邊
重嘛
其實iPad 10.5/11 長拎都係好攰
想問下打機APPS 2018夠唔夠做, 係咪PRO快好多?
咩app? ipad 2018暫時我玩既game隻隻都順
普通GAME啫 想幫老豆換, 佢仲用緊IPAD AIR(第一代)
2018夠做, 我之前拎黎玩白貓&龍絆都好順
價錢都差幾倍, 買俾老人家2018夠用了
我自己2部都會用, Ipad pro 12.9 畫畫多,
2018就拎住去周圍用都方便, 本身機能唔錯
打機無LAG, 2千5百蚊, 抵到爛
岩岩買左12.9
除左光點死點仲有咩要check
Apple smart folio keyboard質感幾好,但都幾貴下,唔知大家有無啲平啲既同類case連keyboard 好推介?
我都係由air 1上 pro 2018 12.9
Air再之前已經係original ipad 1 厚到呢
機身彎 我去store買完即開盒check,打側一睇已經超明顯彎左,藍精靈睇完一粒聲都唔出就即刻換過部 換完都少少彎,但唔驗屍唔覺

通常display d機都彎晒,你對比下自己個部有無display個d咁彎就得 平時用小心d,長期唔用就mon向下擺好d,除非個case貼平鏡頭,同埋我懷疑單手拎住個角拎得多都會慢慢彎
係,超on9 用左六七年有得分開keyboard好唔慣
UPDATE完 個觸控好左少少
但係仍然有斷觸

另外有冇人有用MOSHI個殼?
求REVIEW
10.5 個隻正好多
11 個隻就埋隻筆 差少少 不過都好好用
保護性比原廠好 同埋都好輕
邊度買?
另外有冇用埋 moshi隻mon貼?
好似唔錯
而家果張仲係有少少斷觸
check e兩樣都check死你好易中,個mon太大好難現場睇到哂問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞