iPad Pro 2018 用家討論區(5)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
上星期去尖沙咀間apple store 出部11
我就咁放係枱面禁兩野睇下
已經聽到後面D 藍精靈串我大畫家
唉屌係m記唔見左支apple pen 2
諗住下星期去買 12.9
希望無事正正常常啦
唔怕重其實12.9好爽,jot notes同a4差唔多,睇pdf打橫睇兩版都仲得
Apple store買完唔出門口可以叫佢即刻開黎check,你覺有有bendgate可以即換無限次,我係apm買都換左一次先ok,第一部真係曲到好誇張
Serial no GR2XT7Z2JKM9係賊贓!
就咁買ipad都買得apple care,但係如果你枝筆都要apple care,就要連機買先包,無得就咁買筆既apple care
拎出街用ipad,攤係床同梳化用ipadimac就做野囉
我第一代用12.9
今代轉左11
有無牌子/包裝睇
同埋貼左之後個moon有無濛到
扔左啦 係big cam好多款
都係靠估 不過無濛
可唔可以影張相睇下 以前d磨沙貼好撚濛
唔濛真心不過想高清就真係唔得
岩岩入手12.9 月經一問
有咩moon貼推介?邊度買幾銀?
標準答案:唔洗
香港間Elecom有得買
如果真係用慣玻璃貼點都會覺得矇
只係無磨砂咁嚴重
不過影相好難比到用落就知

利申:用左排 頂唔順
裸mon 算
裸mon+1
用左 12.9幾個月, 越用越發覺個moon成日間中某D位touch無反應。 要換下位/換下手指再touch 先得。 Google過都好多人有呢個問題。 呢度有無人遇到?
我都係,係壞定係正常?
我都係 ,岩岩想上來問就見到人問個mon 有時會按按下無反應
今代有大買大
特別係你鐘意係iPad 睇劇
係有問題啦,用到好煩。約左聽日Genius Bar, 睇下有無得換機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞