iPad Pro 2018 用家討論區(5)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
所以有d套包埋個ipad充電位都充到電
我嘅冇影響
好揸咗,冇咁易手痛
呢個係咩原理
有水蒸氣少啲塵?
但係唔會有水氣入去個mon同貼中間咩
有水蒸氣D塵飄唔起
Apple design既野好多都係睇落去靚,
無人工體學
諗緊買pro 11 定 air 3 好 6月先番到黎買 驚買pro 主要係驚個mon 好易彎。身邊有幾個同學都係用緊pro 又冇聽過佢地講有依個問題。所以仲1516緊。
利申:學生 成日會用黎寫 note.
有錢當然買Pro啦
其實平時點用法先會搞到彎?係咪唔好單手拎一邊定點?
<日經> 有辦法解決mon貼問題未?

另外有冇人更新左(上一個version都係)叉完電個原廠smart keyboard會失效? 要除一除再安番先用得?
岩岩問過朋友佢地話個mon 冇彎到。錢唔係問題 係驚買左番黎好快會彎咁就無謂啦 如果買case 我想買 官網個799 冇keyboard 既case。咁樣有冇效預防變彎 做定功課先買機
買原裝keyboard啦, 試過唔小心一嘢坐落去,之後睇番都冇事
good 6月番香港就買啦 btw mon貼係香港有冇得買 paperlike
Pro 11 升完ios變左倒水電
我日日睇個keyboard都有新嘅花痕
買左都無幾星期
今日見到有個制個字甩左少少
你平時擺袋入面?係咪好多金屬野一齊放?

我放袋裡面又無咁嚴重喎
唔係外面喎
係個keyboard上面
好似我之前話個啲漬咁

岩岩見到有個制個字甩左「點」咁,唔係甩得好勁 但係我諗遲早會甩到無
上網search啲人都話用左一排啲制啲字就會開始消失

我已經只係喺屋企用
拎出街會有個電腦袋袋住
應該唔會關mon貼事掛
咁你都算保養得幾好,我好粗用,又無貼mon貼

你打字算重手定輕手
但你只係喺屋企用, 都唔會磨黎磨去,我估同打字習慣有關
打字都係正正常常唔會話特別大力
佢呢隻料 我覺得係一定會甩 係睇下早定遲
我屋企個magic keyboard打左幾年都唔會甩啦啲字

比左千幾蚊 用左唔夠幾星期就咁 有啲唔開心

之前仲買嗰個淘寶keyboard 都無咁廢
但因為佢個stand位無磁住 就去左買smartkeyboard
可能我手汗多啦咁
但係都係個句 應該真係佢呢種質地
你使用率係咪好高?

我用左2個幾月又未見啲字甩喎,皮都只係有少少漬,無你咁嚴重,不如影黎睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞