iPad Pro 2018 用家討論區(5)

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
同埋有得無限層folder,我覺得好好
以前鐘意用notability多啲
但轉左goodnotes 5後,好鐘意佢
有冇一種摺法可以verticle 小角度咁擺?
睇佢官網d video 好似冇show 到
有既話狗衝
GoodNotes香港公司嚟
係咩?
佢d benefits 都不得了

Wwdc visit
用左咁耐啱啱先知
買5可唔可以用埋4?
如果唔得依家係咪買4更好?
可以 買4有5 買5有4
買左兩個月
個mon已經壞左
用用下無啦啦黑mon
但係篤一篤個mon就會著
但依然係黑色一片
試下cap screen又cap到
係album見到係cap左lock screen
最煩係book genius bar成日都要幾日之後
Walk in啦
你地有冇買到keyboard 會唔會好厚同係味真係有用?
Goodnotes 5係多功能咗
但用落好似無咁流暢
尤其開大既pdf果時清除寫左既字要load
有無人有同感
暫時副廠係咪moshi最fit"?
用緊iPad pro 11 等緊淘寶case haha
Agger
咁我以前買咗goodnotes 4,見佢goodnote 4有update,咁我撳goodnotes 4嘅update就會自動變成goodnote 5?
同淘寶有咩分別 咪又係合成皮革, 億色平D仲係硬面, 呢個用幾日面個合成皮革就會比硬物un花

人地果個有幾種摺法加埋包到筆,
你呢個中國OEM廠抄apple, 日本仔再加自己logo 落去(個brand都可能係日本住既中國人開)
你呢個先係貴到咁
睇返d review好多人都係咁
應該係急住推出黎所以有咁多bugs
都係用多陣舊版先好d
多咗個goodntes 5
同時間舊果個goodnotes 4仲喺到
又好似係 買官方嗰個算
唔該巴打
皮套推介pad&quill, 勁靚, 但就冇咩功能
https://www.padandquill.com/oxford-ipad-pro-3rd-gen.html
https://www.senacases.com/collections/ipad-2018
呢2個平過佢, 又多功能過佢, 又靚過佢
點解部機痴左貼之後好似接觸不良咁
有人係咁嗎
咁咪搣咗佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞