[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
外國讀u都要睇邊間既,如果係全球20名以內,咁就真係堅
係香港讀u真係無乜大不了,恆管都可以變埋做大學,加上港大都走緊下坡,唔見得有幾勁
寫埋先好 大家過濾 唔好浪費大家時間

認識咗咪又係會問返咩工,起碼目標明確少少
我like人都真係睇埋職業 無寫職業或者自己覺得襯唔起對方既就會skip左佢
咁有冇match到
係好易識到高質妹既 但重感情既人就唔好玩啦..
生命好多好多見得1 2次既過客唔係好好玩既一件事
都唔易㗎
首先要分係仆街臭雞定認真巴絲打
實不相暪我都做咗陣仆街磁石
然後分到邊啲認真就要睇佢係咪正常人
遇過好幾個都唔太正常或者唔啱自己
最後遇到而家男朋友
但其實一開始又好驚自己會唔啱佢

所以都明白咗一件事
呢啲真係好睇緣份

我用過幾個唔同嘅app
cmb的確係相對地多啲認真嘅人
身邊有4對都係cmb識 係真係會有真愛嘅
但亦唔代表無仆街無臭雞
結論係 大家加油 睇真啲清楚啲先好認真
有時未遇到可能係件好事 隨緣就可以了
有match到呀
same here
希望緣份搵到我啦😩 好想係今年脫離單身啦
可能都係好奇down個app黎玩下 不過有啲打得好詳細 又會搞到覺得佢好高要求
CMB 真係好多女match
加油!咁都有啲嘢可以努力嘅
例如up啲正常樣嘅相 profile寫詳細啲
like個啲女仔要啱番你level
Match就match到 仲同一個女仔約定左出黎食野 第一次約會難免緊張 絲打有無指點提示下第一次約會要避免做啲咩 同埋唔好令對方對自己有印象
唔好令對方對自己有壞印象
用呢個app完全體驗到咩叫竹門對竹門 木門對木門 咩斤兩就match返咩人 唔好諗住係profile寫假嘢 俾你約到出黎都係無意思
其實約出黎當朋友見下面嘅心態 感覺係好似一個好耐無見嘅朋友咁 但又有少少陌生嘅感覺
做返自己最緊要 對方如果係對你ok 你約多次佢都會繼續出 跟著自己發揮

我無寫咁detail
我又覺得傾呢d 冇咩所謂,
其實兩個唔識既人仲要online,
諗唔到其他話題都唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞