[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike

整完profile 之後係咪開始要like人定點 唔識用
其實睇對方有冇認真回你已經知有冇機
開頭可能頽D,但傾左幾日都係一問一答就請收手
有冇共同興趣好緊要

另外,約出街可以試下每星期都約佢一次
假如佢個個星期都出咁你就好有機
但記住唔好做D高消費活動
對方可以呃飲呃食only

利申:成功約過幾個女仔,但後尾發覺唔啱冇再contact

共同興趣呢樣... 好老實講多數冇
巴打通常有d乜共同興趣

你同我會有好多野做
見到cmb要寫身高已經唔想玩
肯定個個男仔180 啲女仔又係aim呢啲
係配對到全部都顯示對方已向你按讚 一㩒已經match左 想知按左讚既男方會排住隊出現定點嫁

見到多數條件幾好咁款 樣ok又有學歷 仲有個個都聲稱180up既 但唔敢match

利申絲

假嘢多, 唔好上當

其實睇對方有冇認真回你已經知有冇機
開頭可能頽D,但傾左幾日都係一問一答就請收手
有冇共同興趣好緊要

另外,約出街可以試下每星期都約佢一次
假如佢個個星期都出咁你就好有機
但記住唔好做D高消費活動
對方可以呃飲呃食only

利申:成功約過幾個女仔,但後尾發覺唔啱冇再contact

共同興趣呢樣... 好老實講多數冇
巴打通常有d乜共同興趣

係配對到全部都顯示對方已向你按讚 一㩒已經match左 想知按左讚既男方會排住隊出現定點嫁

見到多數條件幾好咁款 樣ok又有學歷 仲有個個都聲稱180up既 但唔敢match

利申絲

假嘢多, 唔好上當

絲打們會係profile 注重咩多D?

利申絲

假嘢多, 唔好上當

又收工~~~

純個人意見
至少每個category都有打野
非全部emoji
我個人好少睇太長個啲

巴打們又會睇啲咩?

純個人意見
非全部emoji
我個人好少睇太長個啲

巴打們又會睇啲咩?

純個人意見
非全部emoji
我個人好少睇太長個啲

巴打們又會睇啲咩?

見到每個category 得一個emoji個d就skip

純個人意見
非全部emoji
我個人好少睇太長個啲

巴打們又會睇啲咩?

認真知

純個人意見
非全部emoji
我個人好少睇太長個啲

巴打們又會睇啲咩?

純個人意見
非全部emoji
我個人好少睇太長個啲

巴打們又會睇啲咩?

通常會睇自介,形容自己,之後先睇興趣,反而希望對象點就無咩睇,個個都係make me laugh

我都想好似絲打咁好彩

我都想好似絲打咁好彩

得嘅得嘅!幸運之神與你同在!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞