[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
我係同佢傾咗幾日見佢keep住有同我講野同唔抗拒我先問佢攞架
唔係呢。減少競爭,同埋個 app 唔穩定。
有心先問拎 Whatsapp.
係騙案好易分到,傾十句就知。
但傾咗排都係傾緊片面野
唔知點搵切入點傾深入d
Cmb算幾好用
易match到
我之前玩都match到幾個約到出嚟見面發展
不過d女好多都好現實
現實都係咁
交友apps 個啲人成日都好快off topic,變咗做一問一答,都唔知點傾落去
我就是成功的例子
就嚟拍拖8個月LU, 大家加油
所以真係要搵到共同話題
你對人點人地就俾相同回應你囉
之前玩過 冇乜match勁頹之後del左
依家dl返 開新acc 重新開始
希望可以有好運
其實我都有試過,一開始做主動左一排,但係個女仔比我感覺實在太被動,好辛苦,畢竟話題係會有用盡一日 ,感覺佢都唔係好有feel, 最後放棄
將心比心,你都match得都應該有返咁上下質素先like, 咁既條件既人你仲要人跪地餵猪乸咩 仲有唔好期待d男仔好識溝女,個d人先唔會用app, 就算有都唔會係認真
遇過好過係cmb既男仔話自己做marketing,又係9成9 sell你野個d黎
點現實法?
但完全唔認識雙方好難有咩共同話題
希望捱到見面,面對面認識下會好d
始終prefer見面識 齋文字唔係強項
有冇咩共同興趣 例如大家都鐘意某某歌手 鐘意行山咁嘅
又或者講下自己鐘意邊度旅行
講下鐘意食咩都不失一個幾好話題

巴打加油

利申 絲 男嗰邊都有意約第一次見面了
好緊張tooooooooo
如果冇乜共同話題,可以分享下啲生活趣事,嘅可以笑下,又可以自然啲咁透露到自己嘅野俾對方知。唔洗下下都好似查家宅咁一問一答
男會緊張過你
準備又等12點
有咩問題 whatapps傾好過cmb傾
定係而家d人鍾意text game隔住個mon認識一個人 但講到錢銀可能要小心D
Goodnight apps直頭玩voice call match人
一問一答,其實冇乜問題
最近我都係match左好高質既男仔. 覺得自己同佢相差太遠, 唔知點傾落去好
介紹個fd玩 轉個頭出咗pool
而我仲on99緊
各位d icon其實到底點影
佢就一定要有正面 冇又唔通過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞