[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
玩唔過,識你既同時可以識其他男
同埋有冇咁多靚女有degree

依家週街都degree holder啦
其實睇返絲打你話男朋友對於女友同朋友之間既待遇有好大既分別 我都諗緊需唔需要送對方上車先走

其實真係自然做自己會好啲? 隨自己個心去做?

做自己啦,
如果第一次約出黎就要送搭車我自己覺得有d 誇張
開唔開門呢d 其實都冇所謂
反而如果次次都幫我開門我會仲驚

但我之前約親出嚟嗰啲都會送佢返屋企或者最近佢屋企嘅地鐵站,冇興趣嗰啲都起碼送佢去搭車,不過有啲女仔係唔想你第一次就送到去佢屋企樓下。

正常送去搭車就算,第一次唔洗做到咁
係呀 同埋有啲直程擺埋自己ig出黎 擺自己ig出黎係咩心態呢

巴打你想減肥 而我就想增肥

我有望你個做GYM post
嗰d堅離地,分分中sale嚟

吓,但真係好多人做正常嘅banking喎,我女朋友嗰時個profile都係寫銀行,好彩我skip到

如果寫住bank teller又唔同講法

咁bank仲有好多back office同middle office嘅職位嘅
吓,但真係好多人做正常嘅banking喎,我女朋友嗰時個profile都係寫銀行,好彩我skip到

冇skip到

緣份黎既

佢仲要得一張相,好彩望落幾順眼,所以like咗
做自己啦,

但我之前約親出嚟嗰啲都會送佢返屋企或者最近佢屋企嘅地鐵站,冇興趣嗰啲都起碼送佢去搭車,不過有啲女仔係唔想你第一次就送到去佢屋企樓下。

唔同人有唔同睇法嘅,我嘅解讀就係我對你有啲興趣就會想送你返屋企,一齊搭車傾多陣,冇興趣就送你去搭車算數
係呀 同埋有啲直程擺埋自己ig出黎 擺自己ig出黎係咩心態呢

唔同人有唔同睇法嘅,我嘅解讀就係我對你有啲興趣就會想送你返屋企,一齊搭車傾多陣,冇興趣就送你去搭車算數

你已經好幸福
對方對自己有興趣 所謂追女仔都係走下程序
如果對自己無興趣 所謂追就係要令佢對自己產生興趣 個下真係難
有無人明我講咩

我都要減 加油
如果對自己無興趣 所謂追就係要令佢對自己產生興趣 個下真係難
有無人明我講咩

我明
有無人明我講咩

我明

岩岩dl落黎 咩都冇整過
睇好多仔都係高質多
宅女好似唔岩玩咁 當睇仔app算

不知幾多貼地仔 呢度已經一堆啦

未遇到

我都要減 加油

我經已節食緊
有無人明我講咩

我明

做自己啦,

無錯 送去搭車 見到佢上左車 之後咪走

我有望你個做GYM post

瘦亦是罪呀

無錯 送去搭車 見到佢上左車 之後咪走

正常我覺得係咁,太主動會嚇親人
個男前幾日有提過約出黎⋯
佢:約我lor
我:你忙呀嘛
佢:都有假放㗎嘛
我:嗯我ok嘅 咁你幾時有假放?
佢:你好似唔想咁
我:怕你見到我真人嚇親你啫
佢:點會呀😊

然後....
一直就冇左件事...
作為絲嘅我係咪唔好提 再等男提?
我覺得如果條仔有興趣應該會再提掛

男覆wts都已經有啲慢...
明明online收到我wts... 都落左線唔覆...
你係咪要諗緊點覆...

你已經好幸福

個位巴打已經比我地幸福好多

然後....
一直就冇左件事...

你係咪要諗緊點覆...

以我係一個無咩異性既男仔觀點,遇到主動有覺得唔錯既女仔,會主動好多
隔離post見到,大家小心啦
https://hk.lifestyle.appledaily.com/nextplus/realtime/article/20190111/2_648811_0

一話簽單 都應該要醒覺啦 仲要咁傻踩落去

然後....
一直就冇左件事...

你係咪要諗緊點覆...

一係對你無興趣
一係就佢對自己無自信

然後....
一直就冇左件事...

你係咪要諗緊點覆...

算啦 有心想約你出黎既唔會咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞