[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
其實你講個啲佢地都會like晒,不過like完放你喺後後後後備座,然後吊住你 或者hea下你咁
我一於唔寫 相唔放啲睇得出我經濟底既相 拜金睇錢途既請走
喺cmb識到另一半
大家讀同一間U,Fb有mutual fds
不過讀既科同社交圈子完全無重疊
如果唔係app 現實應該唔會遇到
岩呀,我都好多match
但match完傾一日就feel到hea hea 地
有時唔係話拜金。但係竹門對竹門,有時都想知大家經濟能力match唔match。玩呢個app或多或少都會想睇下對方條件。如果最後match到一個啱feel嘅,但係收入低自己好多,要養埋佢嘅都咪話冇壓力。點解唔一開始搵一個唔洗我養都搞得掂嘅?
其實如絲打所講 第一次見面好緊要 第一次成功咁往後就可以自由發揮

Keep住見面 即係幾耐一次? 一個禮拜一次?
係 呢度一大堆貼地巴打
所以凡係marketing、banking同financial既 我一概都唔會like🤣
所以你自己都要同時去識下其他女仔 唔好咁傻坐係度等人理
嗰d堅離地,分分中sale嚟
係呀 同埋有啲直程擺埋自己ig出黎 擺自己ig出黎係咩心態呢
吓,但真係好多人做正常嘅banking喎,我女朋友嗰時個profile都係寫銀行,好彩我skip到
冇skip到
夠鐘個chatroom會close
巴打你想減肥 而我就想增肥
其實係睇自己有無自知之明 如果自己個樣普普通通既 咁咪like返普普通通樣既女仔
明知like勁靚女個啲一定唔會成功加啦
如果寫住bank teller又唔同講法
但我之前約親出嚟嗰啲都會送佢返屋企或者最近佢屋企嘅地鐵站,冇興趣嗰啲都起碼送佢去搭車,不過有啲女仔係唔想你第一次就送到去佢屋企樓下。
緣份黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞