[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
係囉,雖然見完之後唔適合,但期間幾星期大家都好主動既,過來人
平常心
玩apps玩到好攰 好似一個循環咁 依個唔啱就下一個
每次天真到以為今次終於搵到個啱傾嘅
應該OK啦
點知永遠就係傾左一個禮拜就係咁
心好累呀呀呀呀呀呀呀
舊年暑假match到而家既男朋友
個時岩岩開始玩cmb
一開始眼角都高,好揀擇,一日可能都match唔到一個
match到又唔一定傾到計
後尾改變策略,降低標準,一日match 3,4個
但keep到傾計既一隻手都數得哂
男朋友個時profile pic 不堪入目
諗住add黎傾下計練習下就match左
傾傾下原來大家住好近,都算有啲共同話題
咁就出左黎見第一次
見到真人都覺得佢好毒,又唔多敢望我,可能佢好緊張,其實我都好緊張。講野又無咩共鳴,兩個人都係問一句答一句。食左個飯睇左場戲就返屋企,成晚都好尷尬。諗住唔會再見 但佢返到去又繼續whatsapp 我,我又唔知點fade out. 就繼續傾。
隔左一個禮拜又見左面,今次無咁緊張自然左好多,睇睇下又覺得佢順眼左。後尾無幾耐都一齊左。
多謝你呀男朋友 好在你無放棄咋

ps 絲,唔靚,中等身材
幸福呀,講真相處舒服合自己眼緣就得
傾左兩星期見第一次,再過多兩星期就一齊左。由match到到一齊大概一個月啦,中間見左3次 其實個時都覺得一齊得有啲快同太衝動,後尾一直到而家都相安無事相處得好好
Cmb啲女仔都唔係幾睬人,tinder反而有啲幾熱情嘅
第一次其實大家都會好緊張同尷尬 主要睇邊一個願意鼓起勇氣踏出第一步做主動先
同一個人夾唔夾 根本不需計較識幾耐
其實依家都無再比錢買豆去like人 日日等21個推薦
講真真係太靚女嘅未必會like
我係like啲合眼緣嘅
咁又係呀,除非覺得自己經濟能力同樣貌可以壓制到勁靚女個啲啦
仲有10分鐘
我都唔明班女點解可以咁有錢,個個都like travel, 同勁多歐洲相
個個好似唔洗做
一係有錢、一係捨得洗錢月光光
今日推薦既21個,like左兩個,其中一個仲要等10日先見到我既like ,其他真係like唔落手
發現tg都有交友app幾多人玩

https://t.me/waitingyoubot?start=3vdk48
我自己會skip 會諗係咪無業?
其實簡單寫咩類型工作 文職/sales 都ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞