[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
add我地好過la 照俾CMB profile你

可以點俾。。。

用手機影過PROFILE比你 再SEND比你

直接text+圖
所以我對咁高既男仔有d童年陰影

又唔好咁怕 邊有咁多男仔有190

Cmb好多都係話有180 好多都係齊頭

所以我對咁高既男仔有d童年陰影

豈有此理 班友仔扮晒野話180
可以點俾。。。

add我地好過la 照俾CMB profile你

可以點俾。。。

可惜我唔用TG
可以點俾。。。

@lycgcg

係咪感就得 好少用tg...
有無絲打收過花花

花花係俾男仔插隊用,無特別意思

其實有啲好離奇,睇個樣並唔係女神級或者好靚女,但偏偏竟然要排隊排成10日去等

其實有啲好離奇,睇個樣並唔係女神級或者好靚女,但偏偏竟然要排隊排成10日去等

我都試過,普通樣但我覺得唔錯

你地d男人個個都like啊嘛
要等幾日都好正常

漁翁撤網班友仔阻頭阻勢
可以點俾。。。

我建議單獨WECHAT算 唔好搞TG
老老豆豆我懷疑靚女唔知係咪假profile吸引人
我自己match到都唔少人但多數樣子普通
其實興趣不大不過想識下女仔
好多女仔都好易傾到計同約到出黎
不過要做女友呢下就唔易
廿個可能先有一個
我好彩都試過幾個做左女友
但拍拍下都冇咩感覺
我唔係playboy而且都想搵long term
但覺得要搵岩自己始終係難

唔係有感覺先拍拖加咩

初時有
拍拍下就冇
可能自己有一定要求
就算降低左又會想追求返自己既所謂要求
結果都係拍唔長
係有啲犯賤

WECHAT
垃圾
我識有個成35歲中女玩cmb都可以識到醫生

WECHAT
垃圾

wechat不了

@lycgcg

係咪感就得 好少用tg...

GIGI

玩交友app訓練緊目測高度
花花係俾男仔插隊用,無特別意思

咁樣講 可以一試靚女 可能靚女反而無人加

WECHAT
垃圾

wechat不了

哈哈 雖然我都唔LIKE WECHAT

我著鞋有180都係寫178
身高都要呃就無意思啦

有份高薪職業 樣又唔差 即刻大把人like 始終現實行先

其實你講個啲佢地都會like晒,不過like完放你喺後後後後備座,然後吊住你 或者hea下你咁

你好少出街?事實上靚女多啲
宜家普遍哂整容化哂妝睇落可以更靚

睇黎佢地玩緊閱讀報告

如果張相坐係到 點目測
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞