[交友app] 有冇巴絲玩緊cmb? 祝願大家搵到愛你既另一半

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
終於有0的突破
玩咗一段時間
感覺啲人好兩極
一係就正到女神級肯定現實大把人溝
或者圈子細但上到app都係大把人狗衝緊
一係就...ummm競爭力真係比較細可能現實真係冇仔要
冇咗中間嗰浸女仔
比較average嘅仔其實都幾難玩...
又未夠啲厹飢渴到lower tier嘅女都
女神級嗰啲又唔夠啲揾食player爭
絲打?
好多時都係男覆返我尋晚wts, 然後我第二朝先睇到
咁我就順便講埋句早晨囉 有時都想佢主動同我講
有次我幾乎全日都冇再揾過佢 然後佢晏就搵我 話啱啱開完幾個鐘會,咁其實係咪代表佢都有啲care我?
至於佢有冇同其他女flirt, 我地有間接問過嘅,佢問我仲有冇喺apps傾,我如實答冇啦。之後我再問佢,佢都話冇再上cmb.
咁其實代表咩呢。。。。。。

同埋,其實係咪條條仔都係頭幾日快覆,之後就放慢腳步hea覆㗎。。。點解要咁對我!!!!
Hea覆嘅原因得一個 你懂的
其實我諗都唔算hea嘅 係隔好耐先覆 可能一至兩三個鐘...
頭幾日唔係咁㗎😪
有心既會秒會既
明啦哩啲嘢
仲有可能嘅
可能你講嘢真係太dead air
佢有心覆都覆唔到咁密
不過9成都係因為...
其實早啲約出嚟先 work
我明呀 其實有啲咩見下面就知咩料
但我唔識可以點試探到對方有冇見面嘅意欲。。。
唔會直接問你嗰日得唔得㗎嘛
同埋如果等多幾日先慢慢套料會唔會好啲呢
佢呢幾日做嘢都忙。
唔好講咁多 約出黎先
然後冇下文
都係0

試探下平時週末有無節目,套下邊頭番工之類,早一星期約問下對方食唔食餐飯見個面,當識個朋友
想問下大家通常傾幾耐先會約出嚟見? 同埋早幾日我問個女仔攞ig但係佢唔肯俾俾咗tg我,咁係咪代表佢唔想我咁了解佢
out 得 拎 contact 都拎唔到下一步機會更低 。
岩 要有自信 自信都無 點同到個女仔傾計
放鬆少少 當同朋友食下野
但係佢有俾tg我而且有keep住傾wo...
之前用fb有個ac無啦啦彈機log in唔返 咁我再用電話號碼再開多個ac 有個男仔好啱傾大家都好鍾意軒仔 倒數嗰日仲傾緊 本身諗住第二日瞓醒就問佢拎contact 但瞓醒再開app又彈機log in唔到個ac
Suggested 同 discover 有d咩唔同呢?
我見兩者都有人係”He likes you”
遇個好多男仔一match到就即刻問你攞whatsapp傾話方便d,感覺好騙案feel
我都有同感 成日都話好少上線/有時會Miss左CMB既MSG,所以要係其他Apps傾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞