[互動故]我要做車手!(4)

981 回覆
116 Like 0 Dislike
B
B
今日狀態唔太好,抱歉。

明天下午會加速。
辛苦了 休息下先!
B!
B
B
B
b
樓主保重! B
B
B
B
樓主小心身體

B la 好耐冇出場
順便又落埋耀宜條mk仔面
樓主一生平安
b
B
ok
B
投票結束
「洛怡、慧妍,嗯...」我的腦海中浮現身邊認識而又可能「Available」的女性朋友。

「垃圾細佬配臭雞好似唔錯 」我不自覺地在奸笑。

「你係唔係喺度諗緊啲乜衰嘢?」Ella拍了我背部一下。

「係,唔話妳知

「頂你!

不過,問題來了。

慧妍跟耀嵐究竟是甚麼關係?
------------------------------------------------------------------------
A:直接向慧妍查詢
B:問肥雪
C:暗中調查
D:不理他們是甚麼關係,直接介紹給天行。

加速,揀選最快得到2票選項
d
d
就算有男友又如何?

只要天行能夠展示自己比耀嵐優秀,自然就把對方搶過來。

這是我自己的想法,當然我不希望這道理在自己身上發生。

「你打算介紹教車師傅個囡俾我細佬識?」Ella問。

「哇...妳識讀架心術架?」我的想法再一次被Ella看穿。

「估到你啦,你有無乜幾多個女性朋友 」Ella在恥笑。

」我只能如此回應。

「我咃要諗定個作戰計劃。」Ella提議:「首先唔可以貿貿然介紹妯佬俾佢識,唔係成件事就會好刻意、好夾更咁。」

「咁應該點好?」我抓抓頭。

「我細佬對住男性同埋車就好似好強勢咁,但其實一對住除咗我嘅女性就會變到鵪鶉咁...」Ella邊說邊拿起紙和筆。

「一定要有啲事令到佢地好似好偶然咁認識到,同時又令到條女可以對我細佬留個好印象。」Ella把她所說的寫在紙上。

「呢方面我可以俾啲意見,例如英雄救美~。」我建議。

「Bingo!,我都係咁諗~」Ella表示認同。

「但係,點英雄救美法?」我們同時提出同一個問題。
------------------------------------------------------------------------
A:假扮飛車黨挑逗慧妍,再故意輸給來解圍的天行
B:假扮綁匪綁架慧妍,再故意安排天行單人匹馬來救慧妍
C:假扮變態佬非禮慧妍,再安排天行來撃退變態佬
D:假扮詐騙集團欺騙慧妍,再安排天行前來直搗黃龍

加速,揀選最快得到2票選項
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞