[互動故]我要做車手!(4)

981 回覆
116 Like 0 Dislike
B
B啦緊係
b
B
B
投票結束
「傻嘅,留嚟同你用架!」我捨起其中一塊玫瑰花瓣。

「做咩?攞嚟沖玫瑰花茶?我去拎杯~」Ella準備離開房間。

「仲扮嘢下話?」我一手隻臂纏住Ella的頸部,另一隻則纏住她的腰部。

「你...想點~」Ella的聲音轉為嬌柔。

「一齊沖玫瑰浴~」我微笑。

「咸...咸濕佬!!!」Ella面紅了。

「我哋要包住毛巾!」Ella淘氣地說。

慶幸我的家中還有浴缸,雖然迫一點,但也可以來個鴛鴦嬉水。

浸在浴缸,我們互相對望,面紅。

「你屋企個浴缸...好迫...」想不到大部份時間都活潑開朗、嬉皮笑臉的Ella,在此刻竟然會如此害羞,而且聽到她「噗噗,噗噗」的心跳。

「咁我哋除咗條毛巾佢...咪無咁迫~」我沒有等待Ella的反應,就把自己和她的毛巾取去,之後的所有事就理所當然了。
------------------------------------------------------------------------
[本次沒有選項]

[好感值]
Ella:450
「哇,成九點啦!我要食宵夜!」回到我的房間後,Ella在撒嬌。

「好啦,好啦~」
------------------------------------------------------------------------
A:在家中煮
B:到樓下吃
C:駕車到其他區吃
a
C
A
A
a
C
A 繼續屌閪!
A
你班毒撚期待已久嘅扑嘢呀
一句「我沒有等待Ella的反應,就把自己和她的毛巾取去,之後的所有事就理所當然了。」就完咗喇
一早同個MK鬥車未好囉
係咪成班都未扑過嘢呀
C
A
C
車震
正傻鳩

你理撚得我揀咩,我鐘意咪得。係咪你揀嗰個樓主冇寫所以喺度發小朋友脾氣啊

Between,你慌死遲啲唔會鬥咩
成日引主角出街 好快被挑機
a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞