[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(15)

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
吹頭果集有講呀
阿叔叫阿龔肚餓時可以隨時落去尋寶圖食佢影相果d零食嘛

所以而家阿龔喺尋寶圖都係食緊野

只要話肚餓,唔使其他藉口都可以去尋寶圖見死死
頭先我有一秒鐘諗住根叔搵人幫阿水電髮,一開門果個會係阿龔,點知係陳師奶,好失望
今日佢突然出現又真係食緊嘢
前幾日都跟住死死返尋寶圖攞嘢食啦
一講就估到係妹豬
雖然都有一秒期待過會唔會係龔燁
第一屆非官方「我最喜愛龔水出街衫」人氣投票 阿水篇
首先都係公佈返十強名單

第十名:悠閒裝No.2(螢光黃色衫)

阿水螢光系列
我嘅心水 排名太低

第九名:任何水

阿水cosplay系列巔峰作品之一

第八名:悠閒裝No.7(墨綠色長裙)

第七名:悠閒裝No.9(桃紅色碎花長裙)

第六名:晚裝(藍色長裙)

第五名:悠閒裝No.3(拼布長裙)

有兩套outfit並列第三名(50票),佢哋分別係:
悠閒裝No.8(白色上身深藍色裙)

聖誕開工裝

第二名:屋企衫No.9(間條襯衫)(59票)

情侶裝連排名都要夾埋一齊攞第二

票數多過第二名一倍,以大熱之姿得到第一名嘅就係:
哈爾濱裝(睇雪ver. with紅色頸巾)(120票)

初雪下嘅阿水真係好靚

睇返頭十名其實阿水啲衫全部都好考身材
不過阿水模特兒身材全部carry到仲著得好靚

多謝大家踴躍參與投票,vol.7應該會整返個造型選舉
提前喺度為籃球少男龔同眼鏡學生水拉票
另外會募集大家覺得啱龔水feel嘅歌,整返個龔水playlist(分冤家時期/暗戀時期/曖昧時期),大家有冇其他分類建議
vol.7推出日期可能會等埋下個主線,不過如果提早湊夠題目都會提早出
第一名我有投
水水第一名件衫真係好靚
唔怪之得阿龔好似脹咗少少 ,原來係食得多左
阿水初雪裝真係好好睇啊
我期待一開門,阿龔一個轉身,笑一笑,再講:Hello Everyone!

返工甘得閒既
阿龔都係
接個龍先

水:@&?#%$>¥!(下刪N字)
龔:哦~原來因爲你地貪心唔想俾家用tree gun⋯(水怒啤)啊不過估唔到妹豬啲品味又幾前衛㗎喎,幫你電咗個深山野人look⋯(伸手撩水頭髮)
水:(打走龔隻手)仲笑!我俾300蚊食屎陳師奶電埋你個頭啊嗱!
龔:
水:今次死緊啦⋯ 我咁嘅樣返公司實俾尋寶圖班卡拉蘇笑死,一陣放埋我張相上威龍秘密網,咪成個公司都當我奇珍異獸
龔:噗!(水再怒啤)其實我今日都諗住去剪頭髮,最多咁⋯收返你友情價300,叫我個髮型師搞搞你啲雜草(幫水撥開啲頭髮)
水:咁著數?!不過~(定格望住龔)雖然你個髮型90年代,但啲髮質又真係幾好嘅⋯(少男龔上線 )仲等咩啊嗱嗱林出發!(拉起龔隻手)
龔:等陣!(水:?)你不如戴返頂帽先
水:又係喎!

最後當然成功「呃」多餐住家飯食
藍色間條情侶裝雙雙排第二
有聲嫁
好鐘意睇阿龔摸/撩水水啲頭髮 好寵溺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞