[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(15)

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
音樂題係咪會有you are beautiful you are beautiful
會有龔燁意外
如果問呢題我應該會啞左
希望音樂題唔好咁難~~
好想睇佢扮財神
唱you are beautiful you are beautiful.....
財神識英文,四海皆是財運
可能唔洗豪仔撞都會有龔燁意外
音樂題點音樂?
比五線譜出嚟?
仲變態過我諗果啲
你想玩五線譜
暫時諗到就係cap劇照然後問呢幕嘅bgm係咩
輕鬆啦
you are beautiful都可以
扮財神就唱財神到啦
想問龔燁之前成日出場做奸嘢自帶個bgm咩名堂
有聲的劇照我可以
咁唔係好多首?
最高分 阿媽我得咗啦!!!
再次多謝satok絲做咗咁好玩嘅MCQ俾大家
偷偷地話你知 雙下巴天使嘅一同三我唔太認得 所以係撞嘅
結果撞啱咗
阿龔日劇跑我都數咗好耐
啱啱睇翻今日嗰集
阿蟹前兩日仲話呢集係水水同尋寶圖主線
只係有啲龔水
結果成集都係龔水嚟嘅
我都唔知
bgm如無意外淨係會出名曲集嗰四首,難度唔大
咁樣反而好大驚喜
根本就已經算係主線
覺得lux 好好聽啊 可惜好短 一聽就有種好虐嘅感覺就諗起463
名曲集四首都好好聽
lux每次聽返都會諗起最後定格scene
only one就會諗起280不過呢首最近用得太多
she is就係壁咚
waiting同哈爾濱初雪景好match
之前成個月淨係loop呢四首歌
可能阿水覺得主線係指“感情線”……所以聖誕節得果3分鐘都叫“主線”

不過都係果句啦,如果過場高質,我唔介意冇咁多主線但多啲過場……
今集龔燁又苦口婆心mode教女
不過阿水都係get唔到
人際關係情商嗰面真係有啲低
知水者莫若龔也
點唔明阿水 最後自己直接出手仲簡單啲
有咩事阿龔都自動波幫手cover好好啊

阿龔真係跟得男友 成集都跟住阿水
晚晚留低ot到半夜係未翻工時間都跟住阿水同喺尋寶圖打躉 放工先得閒做市場部啲野
公然調戲其他人比水水睇到

focus咗係後面攔住阿龔

btw 今集好鐘意ending個幾秒 見到劇post有絲cap咗就廢事重複cap,好似好多集既ending都有阿龔望住水水背影笑 (定係我記錯?)
知水者莫若龔也

但阿龔OT又會偷偷地煲劇
佢啲工作量真係好飄忽
only one近排真係用得多咗
仲要次次用都好似冇好結果
講講下開始覺得佢日頭大部分扮工時間用嚟監視水水,所以最早都要收8點幾,實則返2-3個鐘工
通頂嗰啲只係還返平日啲債
龔燁連續兩日都係阿水面前調戲同讚其他女性
尋日醋意濃今日反哂白眼

望住阿水背影笑係咪“唔係我呀!”嗰集
後尾回水之後應該都有試過係背後望住水水甜水(有人提過沒有最大嗰集)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞