美玩討論區(12)Happy New Year

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔關事
好似係 ep6 要係沙漠用 lightsaber
用藍色好難睇定係好難後期加工
所以先轉綠色
講梗motherfucker用紫色啊
用劇情諗,其實都通

Ep5, darth vader 同luke duel, luke 果把藍色掉左

Ep6 luke 用綠色,就係用yoda 果把

不過我都明,應該係技術層面居多
紫色就應該好似各位大佬話齋,冇乜特別意思

只係上網有人解讀得好複雜
有現貨?
想問下SHF既SW有咩高質推介
本身想買對Han Solo同Chewbacca
其實依加想後追返star wars 係咪要去日本先得
睇邊d啦 qui padme個d度度都貴
宜家最炒得係拉打 星戰無人炒了
好似都搵唔到其他
除左信和有冇其他
過來人因爲某d原因唔想買笨大,之後後追都係上年既事。
係香港係幾難搵shf sw ,實體鋪賣既多數係死貨款或炒價,角色又少,要靚價同搵某d角色真心要多留意二手市場。
當然日本會易搵好多,我自己有幾多都係大阪東京搵番黎。
無計
sw 無行貨
行過都係ep3隻luke 同埋leia
睇邊d啦 qui padme個d度度都貴
宜家最炒得係拉打 星戰無人炒了
好似都搵唔到其他
除左信和有冇其他
過來人因爲某d原因唔想買笨大,之後後追都係上年既事。
係香港係幾難搵shf sw ,實體鋪賣既多數係死貨款或炒價,角色又少,要靚價同搵某d角色真心要多留意二手市場。
當然日本會易搵好多,我自己有幾多都係大阪東京搵番黎。
行過都係ep3隻anakin同埋leia
吉之島同反斗城會唔會有呢
吉之島反斗城應該得lego同孩之寶
唔會有
Shf sw 無行貨
而家咩價位左右?
會平到199咩
師兄請問邊間見到300,唔知皆旺有冇shf賣呢?
ok收到,唔該巴打
好耐啦,係facebook見到唔記得邊間

我都係精入369
X men都靜左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞