美玩討論區(12)Happy New Year

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
件袍真係.....比都比得西過人
方便自己加鐵線呀
但係本體好似好正
件袍有得除 除左去個靚d
Star Wars The Black Series Star Wars Celebration Exclusives

Star Wars The Vintage Collection

隻dm無入shf 可以等呢隻 隻obi唔錯不過已經有shf

79.99usd
喱個系列都係睇埋真人樣出成點
先再考慮買唔買
呢d唔係3.75咩?
black series有做過kenner呢d packing出
3.75既頭雕唔似出到咁
咁同Archive 有乜分別?
換下packing出姐
有時出左幾wave 就簡一d出黎repacking 成日都咁

Archive最有心咪返出x wing luke ,呢隻出左好耐本身bs packing炒到好貴 早排repacking過game shop限定packing 但好難買到 最後Archive再出
咁近排買左tim.....

有優化,就傻仔左。。。
唔知darth maul有冇優化。。。
我前兩日至買左乍。。
Archive最有心咪返出x wing luke ,呢隻出左好耐本身bs packing炒到好貴 早排repacking過game shop限定packing 但好難買到 最後Archive再出[/quote]唔知darth maul有冇優化。。。
我前兩日至買左乍。。[/quote]

shf?有shf就夠啦 係無個望遠鏡姐
唔係丫,買black series 丫
頭雕可能靚d
Sad
個上身好似有啲問題
派左貨?
我未收到米青通知
姑仔派左了
北角奇趣多唔多野行?
北角奇趣未汁咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞