美玩討論區(12)Happy New Year

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

最終型態
閃回定方頭?
Where!??
造得似過閃回
Shf iw hulk係咪現貨有399?

第一隻mezco 好正
Hasbro will soon be officially announcing a new segment of Black Series figures called “HyperReal” – rumor has it that these figures are even more articulated than the current Black Series line and they are a larger scale.
大左夾唔撚到shf玩啵
想自己出新比例玩獨市
出1/6?
1/6不嬲有
同neca玩 ,絕地武士打異型
Hasbro有出1/6 Star Wars咩
有出1/6姐

星戰就未 但出1/6星戰點同ht鬥 鬥平
咁Hasbro不嬲都係鬥平價
仲有可以放心咁扭
佢marvel個d都做唔住 當係大既shf玩 同kingarts一樣
唔出1/12唔係仲衰咩
marvel select, elite series, beast kingdom dc 1/10 都冇咁普及
1/12 仲有得鬥下 宜家幾多人shf身 配hasbro頭

Ms bk個d真係平得黎唔係隻隻靚 action figure唔夠其他黎
想入埋隻classics
鬥樣似
真心有難度 ht做星戰算最高汁既系列
可能老闆鐘意星戰

但孩仔做到性價比高既1/6係有得鬥下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞