美玩討論區(12)Happy New Year

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
真人面相,
講女ml贏曬,
講仔我睇唔到bs點贏ml,
未有face print前啲人已經讚緊ml進步緊,bs不知所謂

呢2隻repaint左靚好多

不過呢d好主觀 反正有face print前我都唔會買bs/ml既真人樣
討論以前邊個無咁差 不如睇返有face print後既bs ml好過啦
我為隻BB 8買左
好似平到99蚊
妹仔大過主人派就係呢隻。

隻Rey 要蒙頭入閘
bb8入tomy隻合金公仔算 個size都夾
我上周喺福崗冇見到

但就二千円買左隻shf Ron Weasley
BS人樣 #57打後先買得落
iw 既ml 無邊隻買得落手....
其實可能我講得唔清楚
我係想講,有移印技術之前既兩三年,
ml新電影系列係進步緊,例如dr strange,gotg2 既yondu同星爵等等,
真係睇住佢愈來愈多人買,
但bs既新電影系列例如rogue one 同The Force Awakens確實出得唔太好.
有無ching見到大鋪有starforce cm
支叉 下半截
買個盒咋
TV WW一買即開, 呢隻一直冇開
如果出amber樣就不得了喇
之前咪有巴打講過Mythic legions 想問香港係咪無鋪頭有賣? 見bbts有得賣 想入吓矮人
同埋想問佢其實官網係咩 google搵到個個最新update係2017
想Mafex出齊mera, black manta同ocean master
原來哩個就係 我見㩒完無野睇
係咪已經close咗order
Marvel select新出果3隻如何?隻spider man好似幾好?
Iron Spider係4隻爪腳軟,其他位都ok
咁唯有等mafex果隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞