美玩討論區(12)Happy New Year

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

質素唔錯,但咁少件,八吋加呢個奇怪做型真係趕客
孩仔真係好癲 隻tracer同figma差不多咁

https://youtu.be/zsUl_BsYI30
8吋真係唔知點玩
做乜依家OW係咁出玩具
作為Batman fans我都買唔落dc同mattel啲figure,寧願貴啲買Mezco算,不如比埋孩佬做啦
二番目 一二手都有 有寫明
個收錢位喺門口冇得入去睇嗰間?
孩記呢堆好正
以前Mattel啲dc都不錯 雖然可動及唔上toybiz ml 但起碼選角塗裝都幾好
宜家成間公司都唔多掂 好似得返mou較好
ironman後面塊透明膠片
自從孩佬技術成熟左之後已經打到Mattel無得翻身,遲早比人食埋。
熱潮過咗 就係咁推產品
同埋孩仔license好 有老變哩個萬年賺錢系列 之後撞正mcu興起 完全天時地利人和
孩記老變被啲副廠迫到不停進步,mattel就比孩記迫到原地踏步
mattel遲人一步....佢d人樣開始跟孩仔d face print了
不過都係好一般
要dceu都爭氣先得 但睇嚟好難了 batfleck都唔演
我一早訂左,硬食375

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞