美玩討論區(12)Happy New Year

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
無買雷三loki,都食得落,
不過應該唔入,
雖然有black order隻baf,
題外話,我認為black order隻baf一定會出多次,
係睇下出update版,定原裝出多次
隻大舊衰跟wave出baf個時已經話要買等十週年set 裝

不過個時估一隻新black order夾一隻baf出 估唔到佢都係要你硬食其他野
隻大舊衰我一樣睇死佢會再出,本來無諗住買,
但朋友送咗thor件baf比我,
之前amazon特價忍唔住入咗其中3隻,
之後橫掂都係入埋兩隻漫畫版齊件
不過真係平先好上外國網入,我買咗十幾隻左右,有三隻印歪咗個面
Baf件上fb收算啦⋯⋯
Peggey同家姐都好正喎

Lord vader有咩唔同
Hellboy要訂喇
你宜家收比我睇,兩隻漫畫版既件
size唔同
仲諗住大家有把識發光嘅,出嚟有練下劍添
我想買把識發光
宜家都出哂新wave啦 個時收同宜家收點比較
呢d情況 再唔係就買完放返漫畫版出去 平價都有人收既
下.....膠柄都係有光有聲
光劍有好多款 最平先係得伸縮劍

Black series有出比人玩既光劍 千幾蚊
咁我買素人整嗰d得啦
咁我係amazon特價時買,都唔係當日買,
隻騎士自己要ok,陰陽怪見有人放40蚊,自己玩好過,
講真新出都未必徵到陰陽怪同騎士件,
宜家啲人留意ml多咗,要收電影baf無以前咁易,
亦因為多貨咗,要散放出去都無以前咁好價,
你試吓徵新出既thanos best of個頭同隻手套,你睇吓徵唔徵到

面相咁差
12吋?我仲以為之前傳嘅靚版black series
1989不得了,另外水佬同女俠都好正
WW會入返隻
不過如果佢係金雞甲就好
去信和都剩係行幾間大鋪算
Peggy個body跟得好足
信和啲鋪
得上樓幾間好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞