蘋果廣告有限公司(9)

1001 回覆
125 Like 71 Dislike
好撚無聊
錯。我地一直都講唔好比蘋果廣告製作公司呢個名擾亂。 可以係其他公司嘅作品,用一個空殼/自己前身公司嘅名黎試水温。
唔會

到時:
「因為個陰謀畀我哋識破咗,再貿然行事就會太明顯,
所以幕後主腦唯有按兵不動,再部署下一次行動。」
再多口講多兩句
因為平時講開陰謀論一定會有人提雲海
而我啱啱去搵佢fb好似唔覺佢有講?
點都好啦 可能唔關事 我鳩up架姐
大家除夕玩得開心啲呀
買完幾箱午餐肉就訓左冇睇。樓爆支爆未?
lm
我都想比你鞭到拍拍聲。

希望你聽日都全家平安無事,你出街唔好比人點相炸開18碌上埋頭條。
傻閪
聽日有咩事 我免費比碌鳩班中二毒撚 任含到雪雪聲
如果係香港權鬥緊呢?

從海航高層、中國官員被自殺
中國改革開放40年 江澤民、胡錦濤缺席

明顯睇到共產黨並非表面般團結而係為權為利權鬥嚴重

萬億填海似乎同地產商利益特別係在新界有土地儲備的地產商有關

如果劉德華係得罪左一眾地產商而遭恐嚇又是否合理?

如果要呢個推論成立就要搵到當年03年的演唱會取消記錄,演唱會意外,相關藝人與地產商的關係
屌 睇到我今晚唔夠膽出去睇煙花 TVB啲膠劇嗰啲恐襲畫面出曬黎
不如換個思考模式
如果用陰謀論,個廣告出發點係善意定惡意
借錢果個擺明假膠
就算聽日無事,班神探就會話遲下啲戰爭啊股市大上大落關事架啦
香港tvb既廣告外國tvb睇到咩平時?
話我地柯南上身又話陰謀論好on9點都好,
個廣告的的確確每日仲有出現,
有無親眼睇到電視播先?唔通你地真係唔覺得出奇咩?
真係好撚煩,眾人皆醉我獨醒咁,
擺到明唔係陰謀論咁簡單,個廣告傳媒hea交功課就擺明,個廣告大把疑問!
唔啱睇就咪入黎睇囉,唔好阿支阿左,
係都要入黎踩兩腳,畀個地方人討論喇仆街!
你地咁做只會顯得自己無聊兼弱智!

我係認真左,因為真係追post見到呢d人就炆!
我覺得呢個廣告係一個預告 好似03年咁?希望唔係
有一d會見到
香港有播 海外無
咁佢地target 唔係海外喇
我個阿仙奴論呢
岩先有啲肚痛 應該關個廣告事 成件事好鬼
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞