蘋果廣告有限公司(9)

1001 回覆
125 Like 71 Dislike
咪一早講過唔希望有事
根本到而家都無人解釋到個廣告係做緊咩
但就有係班人過咗12點之後黎扮晒一早知無事咁
可惜其實佢地一樣都係咩都唔知
連登神探做嘢唔駛你教
啱 正常人又點知你地班毒撚個腦想像到乜嘢
坐緊地鐵睇番第一頁d整合講到似層層
一飛黎最尾呢頁見到d留言 笑到仆街
搵窿捐啦 執渣沙都無用架啦 柒左就
你覺得呢度多毒撚又理解唔到點解要追po?
問你地關於個廣告的嘢又一句都答唔到

如果踩人係增強你自信心的唯一途徑
連登的確係個好地方
當你地係狗咁撚咋傻鳩
上面恥笑連燈仔十足十個d廢老廢中恥笑廢青佔中冇用一樣
笑左出黎
你可以諗好啲比喻先。佔中係反惡政,廣告係無個樣搵個樣搞。恥笑反惡政當冠以廢,恥笑啲庸人自擾嘅我諗無乜問題
無人想有事呀!
係想知點解個廣告會存在同假設討論一下姐
成班垃圾曲解個post

討論都唔撚得 要個討論區黎做咩?
無錯呀你哋討論
繼續等大家可以笑吓吖嘛
隨住Putin成功試射Avangard
2019年開始,將會係軍事失衡嘅開始

俄試射新型超音速「先鋒」導彈

http://lih.kg/ccjOkT

人地係為咗搵個答案而入嚟呢度討論,你地就為咗博存在感而入嚟呢度恥笑人 兩邊人嘅質素高下立判
大家係丁有健寧願無錢但愛人家人健在定一無所有但有錢?
屌 回錯
收皮啦
你班憤青神探打從心底不知幾想有事證明你班柒頭啱啦
諗起人人開心慶祝等倒數過年再返屋企屌女
而你班中二病毒撚就金田一上身一路等緊12點後有冇事發生個畫面就想笑
神探:唔鍾意睇可以負皮上一頁
唔好阻住有心人討論
越來越多打手阻住討論
證明方向正確
離真相越來越接近!

人人攬女開心倒數
連登神探就mon撚住個mon等爆炸
神探話背後意義咪除夕夜有事發生囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞