蘋果廣告有限公司(9)

1001 回覆
125 Like 71 Dislike
唔知有冇巴絲講過
其實我覺得最怪係點解蘋果同19香港01會冇查落去
平時呢啲issue我諗佢地應該洗版洗到傻啦
反而直至好似咩聲氣都冇
利申 9up 勿屌
突然逆向思維諗到:
拿,假設佢真係一個蘋果公司嘅廣告
老闆見到咁多人討論,仲唔食住個勢,喺其他渠道講 「係呀我哋公司整廣告㗎,幫襯我哋啦 」咩?
情況就好似電話推銷員見到你有興趣,都會sell多幾句

但而家冇呀,係完全冇
入嚟搞事個班人諗清楚make唔make sense
Push
Lm
Exact7ly
如果係想賣廣告見到咁有noise
仲唔即刻又專訪個老闆又訪問創作團隊乜乜柒柒咩
好奇怪
睇到有d心寒
本身約咗朋友聽日出街食飯
都係返屋企食算
覺得無特別咪唔查囉戇鳩
點解要花時間去啲無意義既野到?用個屎忽諗下都知
就算人地會計妹廣告都過左好耐先有訪問 唔好咁敏感好無 自己一廂情願 同埋 唔係個個都好似咁無腦 有小小名氣就想出黎認叻
突然有種不安感, 覺得除夕會有事發生

特別華仔停咗個演唱會, 各種唔自然既發展。
聽日冇事就鞭撚到啪啪啪聲
咁我寧願聽日無事
睇到你班傻仔咁多陰毛就笑撚到我反肚
聽日應該冇事,因為我個人估嘅係政治暗號or警世訊息(宜家大陸同時爆發三大瘟疫 對比返 03年沙士)
連登仔真係癲
希望聽日皇天擊殺晒班中二病神探
多口想問下有無每晚既播放次數
定已經係好早就整合咗既野黎?
我已知既係今晚有播
人地得罪你啲乜撚嘢呀屌你老母無啦啦咒人死
你條撚屌 唔覺正常咪死埋一邊咪睇po囉 屌你每個po都嘈成撚個女人八婆咁 你係咪男人嚟 嘈鳩完未
Don’t reply to stupid people please
有mon住電視
海外tvb(紐約)依然冇呢個廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞