有冇人睇緊新一集Black Mirror??

487 回覆
173 Like 10 Dislike
咁多人返刷

我都幾鐘意個概念
但翻刷真係太哂時間
入啱電話
佢個機制我估應該係睇左幾個真結局就會強制出credit +坐巴士彩蛋
如果有得簡point 睇會睇少好多野

好似一開始簡接唔接受 ,你簡接受 然後再要你番轉頭d快轉片段都唔同
Accept offer 果到劇情有互相呼應
主角果時講唔可以worship 個game 既惡魔
因為佢無寫到條path

所以我地揀唔到accrpt offer
因為netflix 無拍到條path
我睇到依到(都頗開頭)已經覺得套戲好有心思
覺得今集如果唔係講free will 呢個structure唔會work 但整體故事真係唔係咁好睇 係自己不斷會思考下 同類型多結局structure好多Game都做過 好似beyond two souls 個類,覺得而家又未去到game咁好玩,又未到傳統講故事咁effective 有少少兩頭唔到岸
點解我會聲話唔同步
冇人留意到colin個B就係現代個女工程師
佢有講呀
覺得自己做左Stefan
加埋d彩蛋,覺得套戲走左出現實咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞