[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(14)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
回水劇情越來越多,我越來越少返睇
得103分
126,依家先知雙下巴天使出現咗咁多次
跑嗰part完全數唔掂
Level 2 普通題全軍覆沒,龔燁跑左幾次真心數唔到,原來跑左咁多,仲有雙下巴天使出左咁多次。
仲有我
咁睇佢有無好似佐治咁,敢去直接問女神潮偉個真正身分啦 ,旁敲側擊其他熊家人嘅話就⋯

Tree Gun: 我真係好想潮偉做我女婿架

安:潮生真係好好,又疏爽

Fish:佢成日都上嚟架啦

大家姐(明知目的):問嚟做乜?(轉頭)唉,無汽水啦,阿水落去買d上嚟啦!(水:下,潮:咁我去幫手拎呀)
咁佢對人幾好嘅(蝦我細妹呀啦)

龔:
我驚mcq低分得滯,連財神爺粒元寶都冇得做
嗱嗱聲去溫書先
106 ,希望有元寶位俾我扮吓
得142分咋,之前假期溫咗幾集都有啲幫助
好開心雙下巴天使嗰題啱咗 有兩個較易對掉另外三個應該唔難
跑實在太難 我自己數到1314次左右咋
158/180
今次頭兩部分都幾易 但一去到最後嗰part難度跳咗幾級
睇到我呆咗
對答案先發現有啲題目手殘揀錯答案 睇來下次做完要check下卷

多謝你咁用心諗咁多題目俾我哋玩
見到出街衫選舉 發覺自己好似鐘意返工衫多啲 阿龔啲西裝真係好正
我都有睇呀,期待緊佢更新
另外我自己都嘗試寫緊龔水文(與其等人更不如自己寫),遲啲會擺去百度,到時多多支持
等你po上黎同大家一齊ff
阿龔夏天啲優閒look真係麻麻,返工look好睇啲
冬天啲街衫同返工衫好似差唔多
其實想投boxing day個新手慈父look不過可惜冇
今集群姐話寂寞中女會被騙,
即刻就影水水
莫非群姐知道d乜嘢?!
啱啱好100分,我對唔住各位
下下都數漏1次真係喊都無謂
群姐分分鐘乜嘢都知
mcq出得越多就覺得啲題目越嚟越變態刁鑽
大小姐好欣賞你嘅能力,佢表示想招攬你做佢心腹新年同阿水一齊監督眾吉祥物

絲打出題咁叻變態係咪跟大家姐學嘅呢
大小姐咁賞識我 真係好榮幸
我唔會好似阿水咁監督下 走去做埋一份
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞