[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(14)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
嗰邊係ma姐同蛋撻kim地頭嚟啦
聽日總監同經理都走咗去耕田,成個市場部真空咗
今次真係marketing 啦
學阿水咁講,個market唔郁,停呀
成間公司最多人應該係尋寶圖?
跟住已經係保安部?
心戰通頂三日幫楊洋做埋event proposal,未見過經理做得仲多過下屬,難怪412阿龔講話佢要單打獨鬥
呢啲靚仔絕世好上司(雖然似係畀人逼出嚟),搞到我好想去接龍市場部打工
幾乎全部主管都耕田大作戰,好多部門都要停擺狀態
明明費堅年代好似多人d
大小姐表示:垃圾清係秘書助理,無人會取代到Mandy個位
係囉 明明全部都係主管級
但中間混咗一個輝輝
大小姐仲唔係公器私用 想趁機拍拖
阿水走咗升咗隻羊但已經冇下屬?
然後阿清又調走咗
之前個trainee又一早俾龔生炒咗
跟住而加就冇人
仲快啲搵Terry去「幫手」
試以“公器私用”為題,討論究竟龔燁定大小姐公器私用得比較多
嗱咪亂講嘢
人家係一對普通同事炸

你信唔信先?
上次調走女同事調返兩個男同事入嚟,一個頂阿清個位一個頂楊洋個位
所以市場部係真係無人
心戰通頂三日幫楊洋做埋event proposal,未見過經理做得仲多過下屬,難怪412阿龔講話佢要單打獨鬥
呢啲靚仔絕世好上司(雖然似係畀人逼出嚟),搞到我好想去接龍市場部打工
明明費堅年代好似多人d
阿水走咗升咗隻羊但已經冇下屬?
然後阿清又調走咗
之前個trainee又一早俾龔生炒咗
跟住而加就冇人
快啲搵Terry去「幫手」
上上集係普通同事,上集已經變好朋友,聽日唔知變咩
留名

係一對會隨便上人屋企訓/食飯既普通同事
啱啦,龔燁係大小姐嘅報仇排行榜排第一
係應該要有大獎嘅
派Terry去監視龔燁
terry如果去埋既話.....
阿龔應該等於一頂二十 一邊做一邊執屎
唔好話鴛鴦戲菜,普通同事住入對方屋企同見過對方家長好正常㗎
乜你哋冇同事會唔小心經過你屋企然後帶跌打酒畀你㗎咩
咁阿龔就真係要訓係公司,公司租的service apartment劏房都可以慳番了
眾人聽到係普通同事時嘅反應

尋寶圖班友:
阿水班姐妹:
花生三友+豪仔:
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞