[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(14)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
又或者

阿龔 & 潮偉,睇下阿龔會唔會好似對三妹夫咁
咁唔知潮偉真正身分的阿龔,應該好精彩....畢竟潮生真係筍盤
180身高,44吋胸肌,無帶眼,一頭短髮,仲要好識氹人
完全係水水心儀對象

今年會加碼令大家笑到嘔飯 係咪暗示緊添食呀?
拍潮偉唔知點解我覺得龔生會突然總監上身同潮偉傾公事搞合作
繼曹總傳後,來一個龔水傳
我都正想講
good evening everybody
祝大家新年快樂happy new year,在此奉上mcq vol.6做新年賀禮
絕對唔係因為噚晚cap唔切圖先1月2號post

https://goo.gl/forms/xcbewdgC0nc3uQxT2

全卷180分,部分試題淺咗,但亦都有打大佬嘅終極題目(嗰題set咗10分 ),同埋之前絲打講過嘅阿龔跑咗幾多次都包含喺level 3題目入面(盡量list晒所有有爭議嘅scene同講埋計唔計算在內,希望大家唔好見到就skip啦
今次又一次取消咗服裝題,因為最後問卷調查會設有第一屆非官方「我最喜愛龔水出街衫」人氣投票,答案會穿晒煲所以就再cancel多一次
呢個人氣投票包含晒所有非返工衫以外嘅衫,包括阿水各種cosplay
enjoy
雖然落難貴公子嘅故事都幾吸引
可能有日大家姐會搵佢地做題材嘅
不過我想講嘅係龔生可以搵潮偉搭路搵啲明星姐仔做代言,咁下次咪唔洗雙手奉上水水嘅cosplay相囉
辛苦絲打!!!!
點解我覺得今次題目難到核爆
特別係雙下巴天使圖
結果係143分
好難
雙下巴天使同跑嘅次數完全係撞
111炸
好難
物雙下巴天使有咁多兄弟姊妹
果條我完全有種feel
Are you playing 9 with me?

服裝我投咗比阿龔係哈爾濱房門前那灰色大褸同聖誕韓式大褸
真心好睇

水水就哈爾濱造型同剛回水係天台造型

要再次多謝satok絲打整MQ
係咁數龔燁跑幾多次
又搵雙下巴天使啲123456分身出嚟
絕對好傷腦
雙下巴天使我認到
但真係數唔到龔生日劇跑咗幾次
起碼數咗我十分鐘結果都係差一次
想問其實籃球比場果度點計

本身level 3係多幾條問題,但係覺得太淺所以del咗
可能因為咁畀咗我錯覺以為份卷淺
絲打算高分㗎啦,唔洗擔心大小姐新年捉你去新威龍廣場做財神
今次少咗好多陰人位㗎啦
作為龔水最重要信物之一,當然要喺劇中唔同角落辛苦尋覓雙下巴天使嘅蹤影
set咗10分就擺明play 9 you 啦
數跑步嗰度真係數到頭都爆,90%憑腦內記憶,希望冇數漏
希望大家喺斷水期都keep住溫習,玩得開心啦
計咗一陣覺得好頭痛,最後決定唔計籃球比賽嗰part
阿龔自從墮入愛河之後太多日劇跑
我都比你play 9 me都play得好happy
我認命
財神cosplay服係邊?
我由佢出場開始數
後尾諗諗吓覺得唔對路
以前嘅總監好悠閒㗎喎點會跑嚟跑去咁辛苦
後尾先跳去跑十分鐘都攞唔到嘅車嗰度開始數

我自動向大小姐報名下個月去扮財神啦
My partner
來吧
一齊扮財神吧
大小姐啱啱落咗order話年三十晚自己去新威龍廣場報到,到時先派財神裝
先到先得,遲到嘅就要扮其他賀年吉祥物,譬如係元寶揮春
我係真心由215開始數一次,但阿龔第一次日劇跑係279
報名條隊由大小姐辦公室去到大堂啦

講笑未有咁多人做
我有諗過最後武士嗰啲會唔會都有跑
但當時嘅佢唔似會為份工咁博命
同埋不能說的秘密明明好多好有動感嘅劇情
但全部都係水水負責
日劇跑係佢沉船之後先開始有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞