[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(14)

1001 回覆
30 Like 6 Dislike
被扔的蔬菜
仲有農田上俾佢兩個耍花槍掉嘅菜
有需要嗎
已經係個公開嘅秘密
不過其實我唔係好明 有少少R頭
之前睇完聖誕節以為佢地可能之後回歸好知己既關係先(因為換尿片嗰集雖然都好甜,但兩個相處既態度都勉強可以算係朋友)
但係去到今集.......已經幾乎算係情侶關係,阿龔仲要好明顯咁對水水示愛......
但明明之前463 先走完佬,仲以為之後佢可能係示愛方面會有返少少卻步,但而家又唔係,仲要明顯過之前
實在有少少唔明佢而家心態上面係諗咩。

(雖然睇佢地放閃我係超級開心,但係自己個邏輯方面上有少少過唔到,有無人可以幫我解答
響聖誕節食消夜嘅時候發生左d野咁囉
可能已經上完去,仲俾阿叔笑
所以第二日返工都係分檯無咁尷尬
應該係我記錯
Helen講完用屎施肥 阿水好似想殺咗佢咁
想睇龔燁食伏嘢
我個名今集出現了
打錯字 係宵夜
想睇佢食伏嘢要廢老出馬
上次請潮偉食嗰啲
熊家女婿的試煉
可以理解成示好唔係示愛,對一個人好唔需要名份嘅
但如果唔肯承認關係,又要佔有對方(例如出手阻阿水桃花),咁就太不負責任啦
今集無第三者,淨係佢兩個,我覺得又無咩問題
或都咁講
阿水最care阿龔有冇呃佢呢點得到答案
佢同阿龔之間的信任因此返嚟
大家的行為亦愈來愈曖味
水水噴曬啲口水去阿龔度
唯有咁樣FF,可能食宵夜既時候發生左好多不能說的秘密
咁到底463 既存在價值係咩
明明係想帶出阿龔仲有家庭報仇既顧慮,而家又轉身射個三分波 馬照跑舞照跳
其實我比較唔明係阿龔既態度....
唔知佢而家到底當緊阿水係咩
我諗可能因為時間限制CUT左好多內心戲,所以搞到我而家 有少少唔係好明
如果無視左463,成個故事反而仲順暢
大小姐話知唔關龔燁事阿水好似如釋重負咁
然後又去食宵夜,仲有湊b嗰三個鐘

再加上龔燁面皮成呎厚同阿水嘅天使心腸
變返以前咁打打鬧鬧都合理嘅
係公司要分開坐,比大小姐見到佢地打情罵俏,實年年做財神
都唔係第一次啦
雖然今次加咗料
我覺得可能聖誕比啲甜頭大家食
無理由幾條cp線都派屎
我自己就當阿水可能暫時忽視咗失約嘅事 之後有咩問題可能一次過爆
覺得無論點都係阿水做財神
佢扮齊哂所有應節角色未
463播出後大家反應太大,所以唔敢亂黎(住)

我唔會比編劇再呃嫁啦
我覺463 襯托咗聖誕嗰集阿龔話知道阿水任何時候都信佢呢句,令呢句意義大咗。嗰幕某程度上睇到佢哋發展到唔駛下下講出口,同感情升溫咗。
阿龔知阿水對佢嘅信任,而阿水聽阿龔講呢句時,感覺係開心覺對方明自己。

佢哋依家,都只係等感情升温到一個自然嘅位行多步啫
我都改左個新名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞